Nie ma się co bać porównywania z „aqua regia”. Nawet nie pachnie tym balsamem. Są kwasy w takim stężeniu, że rozpuszczają się metale. I tutaj stężenie jest słabe, bardziej równe sokowi żołądkowemu. Inną rzeczą jest nie chłostać go bez powodu i bez miary. Możliwe jest dobre leczenie drobnych zaburzeń w celu zapobiegania. Najważniejsze jest, aby dowiedzieć się od specjalistów, czy może to być przeciwwskazane dla twojego organizmu. Organizmy są różne - jednych leczy, innych kaleczy.

Zdecydowanie przeciwko takim metodom leczenia. Moim zdaniem ludzie, którzy często po prostu nie mają wystarczającego wykształcenia, po prostu nagle zaczynają myśleć o sobie jako o wielkich uzdrowicielach, którzy nagle odkryli wieczność. Dodatkowo jak gdzieś w czymś się trochę pomylisz w gotowaniu, pomieszać coś lub posunąć się za daleko z koncentracją, to możesz nieodwracalnie sobie zaszkodzić.. Szczerze, boję się tych „balsamów”.. Teściową wciąż pamiętam, który kiedyś wziął do środka nadtlenek wodoru.. To był taki modny trend.. Dzięki Bogu, że już nie obowiązuje.. Jednak tutaj link do filmu, opinie przeczytajcie sami.. TUTAJ

Sądząc po recenzjach na forach, Bołotow jest dość popularną osobą w dziedzinie medycyny alternatywnej, która ma wielu zwolenników. Czytają książki swojego nauczyciela, piją jego balsam i kwas chlebowy. I najwyraźniej te eliksiry pomagają im zwalczać choroby.

Ale moim zdaniem picie mieszanki kwasów jest raczej wątpliwą i niezwykłą metodą leczenia. Obejrzałem film na YouTube, w którym Bołotow mówił o zdrowiu i zdrowym odżywianiu. Porównał człowieka do kota i kozła i powiedział, że jesteśmy bardziej jak kot i nie powinniśmy jeść owoców i warzyw. Nawet dzieci mówią, że dawanie jabłek i bananów jest szkodliwe. To jakiś anty-wegetarianizm. Czy naprawdę myśli, że dziecko takie jak kot będzie jadło surowe mięso i będzie mu smaczne i zdrowe? Tutaj nie zgadzam się z tą osobą. Nie jesteśmy mięsożercami ani roślinożercami: nie jesteśmy kotami ani kozami. Jesteśmy owocożerni. Nasze ręce są bez pazurów, są wygodne do zrywania owoców z drzew, a nie do szatkowania miąższu zdobyczy. Przyznam, że mieszanka kwasów pozwala na lepsze trawienie mięsa, ponieważ drapieżniki mają silniejsze kwasy trawienne, ale to nie jest naturalne. Dlaczego mielibyśmy sztucznie zmieniać się w drapieżniki? To dziwny i nienaturalny sposób. Po co próbować przerobić to, co natura stworzyła doskonale? Czy potrzebujemy węglowodanów? Natura uprzyjemniła nam słodki smak. Czy potrzebujemy owoców? Tak ich lubimy. Czy potrzebujemy mięsa? Bierzemy kawałek świeżego surowego mięsa i żujemy (wszak w warunkach naturalnych nie było możliwości gotowania na ogniu ani na piecu). Przepyszny? Nie! Więc natura nie zamierzała tego dla nas. Rzucamy kotu kawałek mięsa, więc to danie jest dla niej bardzo smaczne, w przeciwieństwie do jabłka. Nie będziemy rozcieńczać soku żołądkowego kota specjalnymi płynami chemicznymi, żeby mogła jeść jabłka? Po co? Czy to rozsądne? Myślę, że nie.

To moja osobista opinia i przemyślenia na temat balsamu Bołotowa i jego nauk.

Recenzje balsamu Bołotowa

Ten komentarz (chyba nawet to jest artykuł) przekazał mi do publikacji 83-letni mężczyzna, który używa Balsamu Bołotowa od 2006 roku. Anatolij Demianowicz tel. 8-915-269-33-09 Lyubirtsi, M.O.

O N K O L O G AND Y - Przyczyny występowania i leczenie zgodnie z metodami B.V. Bołotowa.
Samo wspomnienie ONCOLOGY wywołuje u wszystkich strach. Medycyna mówi, że przyczyną raka jest: stres,
ekologia,
niewłaściwe odżywianie.
Czy tak jest? Czy te powody mogą być tak wszechmocne?
Zacznijmy od tych definicji.
Stres - zdarza się każdemu człowiekowi i nie raz. Od nich występują skurcze naczyń. W efekcie mogą wystąpić udary i zawały serca, a także zaburzenia w pracy odźwiernika..
W jakiś sposób ONCOLOGY nie ma bezpośredniego efektu.
Zła ekologia, druga definicja. A kiedy ekologia była dobra? Sam człowiek pojawił się w gorszej ekologii lądowej i wciąż zdołał przeżyć.
O prawidłowym odżywianiu. - Tutaj medycyna trafiła w sam środek. Problem w tym, że medycyna definiuje ten punkt na swój własny sposób, tak jak może. W oparciu o wielowiekowe mityczne, wciąż niesprawdzone dane, takie jak na przykład znaczenie stosowania soli w żywności dla zdrowia ludzi, niezrozumienie różnicy w utlenianiu lub alkalizacji człowieka.
Przypisując cholesterolowi właściwości, których nie potrzebuje, czyniąc go „kozłem ofiarnym”, gdy pojawia się tak zwana miażdżyca tętnic, i wiele więcej.
W medycynie uważa się, że wszystko słone, kwaśne, gorzkie, tłuste jest szkodliwe.
Diagnostyka ma ogromne znaczenie w określaniu stopnia uszkodzenia organizmu przez raka. Ale bez względu na to, jak doskonałe może być, leczenie raka w praktyce w większości przypadków zastępuje się operacją. A potem jakie szczęście.

W medycynie Borysa Wasiljewicza Bołotowa nie ma pojęcia raka. I nie ma wątpliwości, że przyszła medycyna najprawdopodobniej zostanie nazwana jego imieniem. A nie będąc lekarzem, on sam zwrócił całą oficjalną medycynę, która w swoim leczeniu polega nie na eliminowaniu przyczyn chorób, ale na eliminowaniu jej objawów.
Patrząc w przyszłość, po naukowym udowodnieniu poprawności swoich metod, Bołotow wskazał, że sama medycyna stworzyła i stwarza wszelkie warunki do rozwoju wielu chorób u ludzi. A potem, z całej siły i możliwości, próbuje ich leczyć, często bez osiągnięcia sukcesu. A wszystko z powodu braku chęci zrozumienia wszystkich podstaw i przyczyn pojawiających się złego stanu zdrowia człowieka.

Ale my badamy onkologię. Tak więc Bołotow mówi: „. rak to diagnoza.! To jest diagnoza wymyślona, ​​to znaczy to jest cień…. Żadnego raka. Nie ma potrzeby słuchać tej strasznej diagnozy. Występują odchylenia HOMEOSTASY. Musimy je zidentyfikować i przywrócić... ”.
A głównym powodem pojawienia się (wystąpienia) guza nowotworowego jest zasadowość organizmu. Jest to jeden z głównych zaburzeń homeostazy, którego wskaźnikiem jest pH moczu powyżej 6,5-7,0 jednostek..
Zdrowe ciało powinno być kwaśne, a pH moczu powinno wynosić 5,0-6,0 jednostek. Wskaźnik równowagi kwasowo-zasadowej, równy w zakresie 6,3-6,5 jednostki, nie jest stały.
pH jest określane przez pasek lakmusowy. (Kiedyś można było kupić w każdej aptece, od 10 lat apteki w Rosji nie sprzedają pasków lakmusu! Zapytaj dlaczego?)

Wszystkie patogeny, w tym komórki rakowe, są komórkami pochodzenia roślinnego (CRP). Siedlisko komórki rakowej i jej żywotna aktywność może zachodzić tylko w środowisku zasadowym. Stąd wniosek: w kwaśnym środowisku organizmu życie komórki rakowej nie jest możliwe. Według chipa osoba już przy urodzeniu ma komórkę rakową i nie objawia się ona z powodu braku siedliska.
Kiedy organ lub cały organizm jest alkalizowany, zaczyna rosnąć i szybko się rozwijać.

Na przykład rak żołądka może mieć tylko zerową kwasowość. Lub w przypadku niewystarczającej produkcji kwasu solnego przez żołądek przy obfitym spożyciu pokarmu roślinnego, który jest produktem zasadowym. Jak wiesz, alkalia są szkodliwe. Neutralizuje kwasy, będąc trucizną.

Kwasowość żołądka (jego pH mieści się w granicach 1,5 jednostki) zależy od ilości soli spożywczej dostającej się do organizmu. Jedzenie bez soli lub jej brak prowadzi do wielu chorób u ludzi, w tym raka. SÓL TO ŻYCIE!
Jak już wspomniano, zostało to naukowo udowodnione przez Bołotowa na jego własnym przykładzie, na przykładzie krewnych i przyjaciół oraz tysięcy innych ludzi, którym uratowano życie. Zarzucane mu przez lekarzy znachorów medycyny i który wszczął proces, w wyniku którego musiał odbyć osiem lat w obozie jenieckim. Jego wina polegała na tym, że nie mając stopnia medycznego, ratował ludzi przed śmiercią. Uwzględnienie kwestii zakwaszenia organizmu w celu poprawy zdrowia człowieka i zapobiegania pojawieniu się guza nowotworowego.
Bolotov B.V. Powstał balsam Bołotowa (aqua regia). Głównymi składnikami balsamu są kwas siarkowy i solny.
Kwas solny rekompensuje jego brak w żołądku słabą produkcją przez sam żołądek, przy dominującym spożyciu produktów roślinnych i niedostatecznym zamknięciem odźwiernika (odźwiernik, miazga). Kwas solny wspomaga produkcję soku żołądkowego, składającego się z pepsyn (26 aminokwasów). Od tego zależy produkcja enzymów trzustkowych (trypsyny i chymotrypsyny) oraz żółci przez wątrobę. Od tego wszystkiego zależy zdolność organizmu do ochrony przed rakiem..
Kwas siarkowy wraz z kwasem solnym utrzymuje homeostazę kwasowości w organizmie. Ale kwas siarkowy w ludzkim ciele stanowi podstawę jego odporności. Podobnie jak siarczany, oddziałując z glikogenem wątroby, odtwarza mukopolisacharydy. A to kwasy chondroityny siarkowy, hialuronowy i heparyny, które stanowią podstawę odporności. Kwas siarkowy neutralizuje produkty przemiany materii raka (trypsyny i chymotrypsyny, zwane toksynami). Te toksyny mają odczyn zasadowy. W środowisku guza rakowego ta zasada zjada tkankę komórkową dowolnego organu. W rezultacie osoba doświadcza nieznośnego bólu. A kwas siarkowy boli to miejsce.
Nie jest jasne, dlaczego medycyna używa leków przeciwbólowych? Czy ona też nie zna tej prostej metody? Inne kwasy, nawet zwykły ocet, przynoszą ulgę w bólu.
Aby usprawnić organizm w tłumieniu guza nowotworowego, Bołotow zaproponował enzymy otrzymywane podczas fermentacji ziół leczniczych w środowisku bakterii kwasu mlekowego. Te enzymy wytwarzają niezbędne aminokwasy, peptydy (kwaśne białka), witaminy i inne kwasy. Podsumowując wszystko, co zostało powiedziane, możesz powtórzyć to, co już zostało powiedziane.
Wszystko to od dawna zostało naukowo udowodnione i musi być stosowane, a nie wyciszane i spowalniane. Trzeba zrozumieć, jak powiedział B. Bołotow, że „NIE MA PODWYŻSZENIA KWASOWOŚCI, ALE JEST TYLKO WZROST GŁUPII TYCH, KTÓRZY MÓWIĄ TAK”. Należy pamiętać o powiedzeniu B. Bołotowa, że ​​„JEŚLI CHCESZ BYĆ ZDROWY, POZNAJ KWAS!”

Kolejnym wyznacznikiem odchylenia homeostatycznego jest LYMPH. Jest pierwsza pod względem statusu odpornościowego..
Na ile limfy jest alkaliczne, a wiemy już, że środowisko zasadowe jest siedliskiem wszystkich patogenów, w tym raka, to wszystkie te paskudne rzeczy pędzą, aby się do niego dostać. Dzieje się tak pomimo faktu, że ludzka krew i ciało mają charakter kwaśny. A jeśli limfa nie jest solanką (przesycony roztwór soli), to wszystkie te paskudne rzeczy będą się świetnie czuć i rozwijać.
Aby tego uniknąć, limfa musi być solankowa, czyli słona. Aby to zrobić, sól musi być używana zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz. Wtedy limfa może stać się w 100% odporna. Wyznacznikiem tego stanu jest gałka oczna. Jeśli jest niebieski, oznacza to, że twoja limfa jest wyczerpana i nie ma odporności limfatycznej.

Jeśli gałka oczna jest biała, odporność jest doskonała.

Inna pozycja w odchyleniu homeostazy, wszystkie choroby onkologiczne wynikają z systematycznej utraty energii cieplnej, to znaczy z hipotermii i przeziębienia.
Temperatura ciała jest zawsze utrzymywana dzięki reakcji neutralizacji aminokwasów, w której uwalnia się ciepło i powstają białka. Komórki powstają z białka. Kiedy organizm się ochładza, wzrasta liczba reakcji neutralizacji i ilość białka. Dodatkowe białka, dodatkowe komórki. Ten ostatni nie będzie poszukiwany. Będą tworzyć wszelkiego rodzaju polipy, zapalenie sutka, włókniaki, mięśniaki, węzły chłonne i inne guzy. Utrata ciepła zawsze prowadzi do niekontrolowanej proliferacji komórek w całym organizmie, prowadząc układ naczyniowy do stwardnienia, owrzodzeń troficznych, zawałów serca, nadciśnienia, cukrzycy i wielu innych chorób. Powstają niektóre nowotwory, w tym trądzik, czyrak, brodawczak, brodawka, czyrak, zapalenie gruczołu krokowego, zapalenie ucha środkowego, czerniak itp., Które zmieniając się, tworzą środowisko zasadowe ze swoimi odpadami.
Komórki rakowe znajdujące się w ciele natychmiast się tam przemieszczają. Aby uniknąć choroby przy każdej utracie ciepła, konieczne jest każdorazowe rozgrzanie całego ciała w gorącej kąpieli. Woda powinna mieć do 42-44 stopni. W takim przypadku organizm musi zostać zakwaszony. Wówczas komórki nowotworów i komórek rakowych pod wpływem gorącej wody zostaną podzielone na białka, a białka na aminokwasy.
Podsumowując wszystko, co zostało powiedziane, możemy polecić kilka pozycji, które są wymagane do obowiązkowego stosowania w celu wyleczenia organizmu i stałego utrzymywania jego odporności. Zapewni to podstawę do braku pojawienia się wszystkich rodzajów raka. Tylko przestrzeganie tych zasad pozwala oczekiwać sukcesu..

1. Rano przeprowadzane są zabiegi z makuchami. W przypadku raka i bez niego należy przyjmować kapustę w ilości do 3 łyżek rano przed posiłkami, raz dziennie, godzinę przed posiłkiem przez około miesiąc.

2. Aby złagodzić stany zapalne przewodu pokarmowego, konieczne jest picie enzymu glistnika 20-30 minut przed posiłkiem. A po 3 tygodniach wypij enzym z rośliny leczniczej odpowiadający Twojej chorobie z sekcji „Objawy”. Bołotow ma to i inne w swojej książce „Zdrowie ludzkie w niezdrowym społeczeństwie”.
Kwas (enzym) przygotowuje się w następujący sposób: wlej serwatkę lub wodę prawie do góry do 3-litrowego słoika, dodaj jedną szklankę cukru, jedną łyżeczkę śmietany, jedną szklankę glistnika lub innego zioła leczniczego, zawinięte w woreczek z gazy z ładunkiem. Domagaj się w temperaturze pokojowej przez 2 tygodnie. Weź pół szklanki 3 razy dziennie.

3. Codziennie przyjmować z jedzeniem przez rurkę „Balsam Bołotowa”. Pij co najmniej 3 razy po 2 łyżeczki na 3/4 filiżanki wody (herbata i inny płyn). Jeśli jest już guz nowotworowy, weź 1 łyżkę stołową co najmniej 5 razy dziennie. Pij w ilości 1 łyżeczki balsamu na szklankę herbaty lub dowolnego soku, możesz wziąć łyżeczkę cydru jabłkowego lub octu winogronowego.
Ocet jest podstawą kwasu tłuszczowego powstającego w wyniku rozpadu tłuszczu.
Balsam jest cenny nie tylko ze względu na obecność kwasu solnego, który w większości przypadków jest niewystarczająco produkowany w organizmie człowieka, a po 60 latach jest wytwarzany 5 razy mniej. Ale także dlatego, że zawiera kwas siarkowy, dzięki któremu człowiek rozwija 100% odporności. Balsam Bołotowa, w obecności aminokwasu TRIPTOFAN, który jest otrzymywany przez tworzenie enzymu na skórce banana, rozkłada komórkę rakową. Kwas siarkowy bierze udział w neutralizacji produktów przemiany materii komórki rakowej. I jak już wspomniano, razem z octem winogronowym eliminuje ból w okolicy guza nowotworowego..
Musisz wziąć ocet 10-15 razy (do ustąpienia bólu) w łyżce stołowej na 3/4 szklanki wody, herbaty. I zrób kompresy na guzie.
Wraz ze złagodzeniem bólu rozpoczyna się proces gojenia.

Recenzje balsamu Bołotowa

Nie jestem wielkim fanem witamin i suplementów diety. Nawet jeśli zacznę je brać, to mogę je regularnie pić nie dłużej niż dwa dni, ale z Balsamem Bołotowa wszystko jest inne. Już po pierwszym dniu stosowania balsamu poczułam niespotykany przypływ siły i spodobał mi się. Teraz udaje mi się zrobić milion rzeczy dziennie, spędzam wieczór z pożytkiem dla ciała i duszy na siłowni, a na wszystko jest dość energii i siły.!

Tatiana Danilova

Mam dość napięty harmonogram pracy, duży stres psycho-emocjonalny, większość moich dni jest zaplanowana co minutę. Ostatnio zauważyłem, że taka codzienna rutyna przekłada się na mój wygląd. Niestety, nie zawsze masz dla siebie wystarczająco dużo czasu. Ale znalazłem wyjście - Balsam Bołotowa. To prawdziwy eliksir młodości i piękna, który pomaga mi zawsze pozostać na szczycie.

Katerina Bondar

To dla mnie niezwykła okazja, aby napisać recenzję suplementów diety. Jestem lekarzem i trochę rozumiem dobroczynne właściwości substancji, ale Bolotov Balsam to naprawdę wyjątkowy napój, który pozytywnie wpływa na organizm. Sam byłem o tym przekonany nie tylko w teorii, ale także w praktyce i radzę.

Valentina Isaenko

Z wiekiem zacząłem się bardzo męczyć w pracy, bo wymaga ode mnie większej uwagi i wytrwałości. Ale jakże się cieszę, że w moim życiu pojawił się cudowny eliksir - Balsam Bołotowa. Teraz bez problemu radzę sobie ze wszystkimi obowiązkami w pracy i nadal mam dość energii, aby wykonywać prace domowe i komunikować się z rodziną. dzięki!

Jak wielu ludzi, mój dzień pracy spędzam siedząc na krześle w tej samej pozycji i praktycznie bez ruchu. Dla mnie było to obarczone pojawieniem się chronicznego zmęczenia, obrzękiem nóg i po prostu złym samopoczuciem. Dobrze, że w porę trafiłam na swojego wiernego pomocnika, który szybko przywrócił mnie do aktywnego życia - okazało się, że to Balsam Bołotowa. Ukończyłem kurs około miesiąc temu, ale wynik pozostał.

Natalia

Wcześniej mój poranek zaczynał się od szklanki wody i witamin (lub innych suplementów diety). Kiedy zacząłem brać Balsam Bołotowa, wyrzuciłem wszystkie inne witaminy i suplementy diety - były po prostu niepotrzebne. Balsam pomaga mi zawsze pozostać w dobrej formie, bo prawie cały dzień spędzam w ruchu.

Vladimir Ivanchuk

Sport to moje hobby. Podnoszę ciężary. Z biegiem czasu zacząłem zauważać, że nie mogę już aktywnie zdobywać nowych szczytów w sporcie, jak wcześniej. Szukałem wyjścia i znalazłem Balsam Bołotowa. Po kuracji balsamu zacząłem aktywnie budować masę mięśniową, a jednocześnie ustanowiłem swój osobisty rekord sportowy!

Anastasia Fedorova

Balsam Bołotowa doradzili moi znajomi, wszyscy już go zażyli i ja też postanowiłem spróbować. Jestem po prostu zachwycony tym napojem - moja skóra promienieje zdrowiem, paznokcie są wyraźnie wzmocnione, a włosy. Nigdy nie widziałem ich tak miękkich i chwiejnych - i to prawie bez użycia specjalnych środków! Co za oszczędność))

Chepur Anna Mikhailovna

Przez miesiąc stosowania balsamu (1 łyżeczka / 2 razy dziennie), poprawa słuchu (wcześniej praktycznie nic nie słyszałam), poziom cukru spadł do normy, poprawiła się praca jelit, wątroba przestała boleć.

Chepur Anna Mikhailovna

Miałem kontuzję głowy, po której pojawiła się cała masa problemów zdrowotnych, w tym ze wzrokiem: w środku oczu wystąpiła ingerencja w kształcie litery X, przez co prawie nic nie mogłem zobaczyć. Piję balsam już od miesiąca i smaruję okolice oczu maścią na bazie kasztanowca, zaczęłam spokojnie widzieć.

Antonina

Balsam Bołotowa odkryłem około sześć miesięcy temu i nie mam dość wyników)) Przez długi czas miałem chroniczne zmęczenie, którego nie ustępował zwykły odpoczynek, a koleżanka mojej mamy poradziła mi wypróbowanie balsamu Bołotowa. Na początku wątpiłem, że to bardzo podobne do jakiegoś oszustwa, ale przyjaciółka tej matki powiedziała, że ​​ona sama piła go od ponad roku. I wiesz, patrząc na nią (a wygląda na całkiem kwitnącą jak na swój wiek), postanowiłem zaryzykować. Jakże wdzięczny jestem jej za tę radę! Nie pozostał ani ślad zmęczenia, jestem pełen energii i siły, zacząłem angażować się w kreatywność (która wcześniej po prostu nie była wystarczająca). Jasne kolory powróciły do ​​życia! Zdecydowanie polecam skorzystać!

Oksana

Boris Bolotorv jest po prostu genialnym naukowcem naszych czasów. Jego metodą (balsamem Bołotowa) wyleczyłem się z okropnego zapalenia skóry, które dręczyło mnie przez około 4 lata. Żałuję tylko, że wcześniej o nim nie wiedziałem.!

Alena Ignatieva

Niedawno zdiagnozowano u mnie kamienie nerkowe i zaproponowano mi operację usunięcia tych kamieni. Tak naprawdę nie chciałem iść pod nóż Konowalowa i postanowiłem poszukać alternatywy i znalazłem ją w postaci Balsamu Bołotowa. Po miesiącu przyjmowania tego napoju kamienie znacznie się zmniejszyły, lekarze byli zagubieni, kiedy przyszedłem do nich na drugą wizytę)) Ogólnie rzecz biorąc, wizyta na operację została odwołana i zastąpiona lekami. A teraz niech ktoś powie, że Bołotow to szarlatan, wypróbowałem na sobie jego metody i działają!

Jerzy

Zostałem potraktowany zgodnie z metodami Bołotowa i jestem bardzo zadowolony. Mam wrzód dwunastnicy od 10 lat, nie masz pojęcia, ile wycierpiałem. Dwa lata temu znalazłem w Internecie informacje o Bołotowie i zainteresowałem się. Przestudiowałem wiele jego prac, przeczytałem recenzje i zacząłem leczyć balsamem Bołotowa. Byłam leczona jego metodami przez 2 miesiące - a efekt jest po prostu niesamowity. Po przebiegu leczenia choroba już mi nie przeszkadza, po badaniu lekarze potwierdzili, że nie ma już żadnej choroby.

przystań

Miałem w życiu gorączkowy okres, który powodował nerwowość, uczucie niepokoju, zaburzenia snu, mogłem budzić się 4 razy w nocy i po prostu godzinami leżeć patrząc w sufit. Wszystko się zmieniło, kiedy odkryłem balsam Bołotowa. Nie wiem, jak to działa, ale naprawdę pomogło mi w normalizacji mojego stanu i przywróceniu spokoju..

Olga Demina

W zeszłym roku zacząłem mieć kulminację i to był tylko koszmar, ciągłe uderzenia gorąca, utrata sił, często rosło ciśnienie krwi, już wiedziałem co robić w ciągu dnia. Nie mogłem normalnie pracować, ale po prostu żyć. Znajoma poradziła mi, żebym wypił ten balsam Bołotowa, pomógł jej w odpowiednim czasie i postanowiłem zaryzykować. I wiesz, wcale tego nie żałowałem! Mój stan znacznie się poprawił, ciśnienie wróciło do normy, minęły te straszne uderzenia gorąca i wrócił mi dobry nastrój. jestem bardzo zadowolony!

Margarita

Kilka lat temu z powodu nerwowości zaczęła się straszna zgaga. Nie mogłem nic jeść, pieczenie prawie nigdy nie ustępowało. Znajomy z pracy poradził mi ten balsam, nie potrafię powiedzieć, jak ułatwił mi życie. Naprawdę pomógł.

Nikolay

Mam cukrzycę od wielu, wielu lat i cały ten czas zmagam się z wysokim poziomem cukru we krwi. Jeden z krewnych poradził mi, abym spróbował balsamu Bołotowa. Sam spróbował (ale miał nieco inny problem - zgagę) i pomogło. Cóż, zdecydowałem, że tak, a nie. I wiecie, po kursie poczułam się znacznie lepiej, liczba skoków cukru spadła, a po drugim kursie praktycznie zniknęły! Bardzo się cieszę, że znalazłem to lekarstwo.!

Maria Viktorovna Shilova

Mam 65 lat, gdzieś od 44 do 60 lat cierpiałam na zapalenie błony śluzowej żołądka, to właśnie zatruło mi życie, nie mogłam jeść tego samego co wszyscy, byłam na stałych dietach, a sezonowe zaostrzenia to generalnie koszmar. Dopóki nie odkryłem tego wielkiego naukowca. Znajoma powiedziała mi, że piła balsam Bołotowa i zaczęła czuć się dobrze, przeczytałem instrukcję do tego balsamu i mnie to zainteresowało. Zacząłem szukać informacji o balsamie i Bołotowie. Oczywiście czytałem różne rzeczy, ale nadal postanowiłem spróbować. Mam to w Internecie (ale uważaj, jest wielu oszustów, którzy chcą zarobić na czyimś smutku). Prawdziwy balsam sprzedawany jest tylko w wysokich szklanych butelkach o kwadratowym przekroju. Więc teraz mam 65 lat i minęło 5 lat, odkąd zacząłem brać balsam (piję go teraz na kursach profilaktycznych). Zapomniałem o zapaleniu żołądka i teraz żyję pełnią życia!

Katerina

Około rok temu zrezygnowałam z hormonalnego środka antykoncepcyjnego, który stosowałam zgodnie z zaleceniami lekarza, a łuszczyca postanowiła mi pokazać, że żarty z hormonami są złe i dały ogromne pogorszenie, szczególnie widoczne na głowie. Opowiem wam o swoim własnym doświadczeniu komunikowania się z balsamem Bołotowa i dlaczego go wybrałem. Brałem to na kursach przez 2 miesiące, w sumie wypiłem 2 kursy. Wynik przeszedł moje najśmielsze oczekiwania - łuszczyca ustąpiła po miesiącu przyjmowania! Postanowiłem wypić drugie danie, aby utrwalić wynik. A teraz od roku jestem wolna od łuszczycy i bardzo mnie to cieszy. Oto moje doświadczenie w stosowaniu tego środka, mam nadzieję, że moja recenzja pomoże komuś podjąć decyzję, która uwolni go od problemów fizycznych.

Oleg Iwanowicz

Miałem udar niedokrwienny, który odebrał mi lewy bok. Po wzięciu balsamu Bołotow zaczął chodzić, a jego ręka stopniowo się poruszała. To mówi wszystko!

Katerina Zhukova

Mój ojciec (68 lat) po udarze długo nie mógł wyzdrowieć, przez około pół roku leżał i praktycznie nie mówił. Tradycyjna medycyna z tego zrezygnowała. Byliśmy już prawie zdesperowani, ale moja mama i tak szukała wyjścia, a my, chwytając każdą nitkę, zdecydowaliśmy się spróbować balsamu Bołotowa. 2 miesiące po przyjęciu przemówienie mojego ojca zostało prawie całkowicie przywrócone, po dwóch kolejnych zaczął wstawać i spokojnie chodzić! Jesteśmy niezmiernie wdzięczni twórcy tego cudownego środka, gdyby nie to, nawet nie wiem, co byśmy zrobili.

Natalia Dementieva

Od najmłodszych lat cierpię na cukrzycę. Tego po prostu nie próbowałem w życiu. Kilka lat temu przypadkowo natknąłem się na balsam Bołotowa w Internecie i postanowiłem spróbować. Po 250 ml poziom cukru spadł (z 8 do 6,2), ogólny stan zdrowia poprawił się, pojawiła się siła i energia. Bardzo mi przykro, że wcześniej nie znalazłem tego środka. Szkoda, że ​​o takich rzeczach nie mówi się wszędzie, w przeciwieństwie do wódki i papierosów..

Victor Andreevich

Kiedy miałam 42 lata, miałam udar, moja lewa strona (ręka i noga, część twarzy) była sparaliżowana, nie sądziłam, że wrócę do normy. Pewnego razu odwiedził nas przyjaciel jego żony i rozmowa zeszła na nietradycyjne metody leczenia. Powiedziała, że ​​sama widziała efekty leczenia balsamem Bołotowa - jej kuzynka również doznała udaru, choć w łagodnej postaci, nic sparaliżowanego. Więc ta jej siostra również wypiła 2 porcje balsamu i całkowicie wyzdrowiała. W zasadzie byłem już niepełnosprawny, nie było wiele do stracenia i też postanowiłem spróbować. I oto i oto! Zacząłem dochodzić do siebie i to dość szybko! Teraz prawie całkowicie wyzdrowiałem, zacząłem nawet uprawiać sport - pływam. Do końca życia będę wdzięczna tej wspaniałej kobiecie, która sama doradziła naukowcowi balsam Bołotowa! To uratowało mi życie!

Forum Sachalin

AKTUALNOŚCI

POPULARNY TEMAT

NOWY TEMAT

Aktualności

Medycyna

Naukowcy z National Institute of Neurological Disorders and Stroke doszli do wniosku, że wysokie spożycie soli może wywoływać funkcje poznawcze.

Od 1979 roku Jakow Tsiperovich nie spał ani minuty i praktycznie nie zmienił wyglądu. Ponadto Tsiperovich już od 40 lat nie wiedział, czym jest zmęczenie..

Amerykańscy biolodzy pomyśleli o wprowadzeniu „prawa do zdrowej mikroflory”, którą powinni obdarzać ludzie niezależnie od przynależności do.

30 prostych kroków do zdrowia według Karavaeva. Metody samoregulacji podświadomości. Ogólne idee integralnego podejścia do profilaktyki (S. V. Romanenko) P.

Dziś mija 95. rocznica śmierci byłego ministra obrony ZSRR [na wyłączność kp.ru]

Człowiek nie jest szalką Petriego, a wszystkie procesy zachodzące w naszym ciele są bardziej złożone niż eksperymenty na lekcjach chemii w liceum. Cytryna alkalizuje organizm i do tego.

Eksperci mają mocne argumenty przemawiające za badaniem percepcji zapachów w ramach regularnych badań lekarskich.

Viktor Litovkin - o legendarnym rosyjskim powietrzno-desantowym śmigłowcu szturmowym Mi-24, który wykonał swój pierwszy lot 50 lat temu

Biolodzy molekularni z Wielkiej Brytanii prześledzili, jak rosną siekacze myszy, i odkryli zestaw genów i cząsteczek sygnałowych, które kontrolują ten proces.

Niemieccy lekarze, badając swoich pacjentów, często powtarzają przysłowie: „Sie sind hicht krark - Sie sind übersaueret”. Można to przetłumaczyć tak: „Ty n.

Drodzy przyjaciele! Napisałem ten artykuł na prośbę moich czytelników. Dostaję pytania: czy dobrze jest brać napoje gazowane do środka, aby schudnąć? Będę prosty.

Opinie klientów

Tej zimy właśnie odkryliśmy doskonały preparat - balsam olejowy z żywicą cedrową. I chcę się podzielić naszym doskonałym wynikiem - moje dzieci, uczniowie, w tym roku akademickim nigdy nie zachorowali! Najpierw aplikowaliśmy z mniejszą zawartością żywicy - 5%, rozmazaną przed pójściem do szkoły i przed pójściem do pracy na zatoki, a wieczorem, przed pójściem spać, dzieci pili łyżeczki. balsam i I 1 łyżeczka. wchłaniana i wolno połykana. Teraz, podczas tej epidemii, kupili kolejne 30%, można go używać tylko zewnętrznie. Rozmazujemy zatoki nosa 2 razy dziennie. Przez długi czas nie przenosili mnie do pracy w trybie zdalnym, więc musiałem jeździć metrem - też nakładałem go obficie i jechałem, aż miałem objawy przeziębienia. Teraz jesteśmy w kwarantannie, ale nadal aktywnie używamy go z balsamem sokowym. Pijemy również herbatę odporną, Echinacea. Mamy wielką nadzieję, że będziemy zdrowi i że kwarantanna wkrótce się skończy!

Dzieci po prostu nie chorują! Oto wynik!
Ocena:

- Victoria, 46 lat. Moskwa 17:14:45 03-31-2020

Mam astmę i stało się to prawie natychmiast po usunięciu migdałków. Zawsze mam taką suchość w krtani. Tak, a często choruję, teraz jest dla mnie jasne, dlaczego - w końcu przy wejściu do infekcji nie mam bariery ochronnej! A jeśli zachoruję, to leczy kaszel przez 2 miesiące później i zawsze jest bardzo ciężko, ponieważ kaszlę i krztuszę się!
Zawsze oszczędzałem sobie olejami roślinnymi, długo po prostu ssałem je do ust. Teraz dowiedziałam się o olejku z żywicą, poradził mi kolega, powiedział mi, że to naturalny olejek z antyseptykiem. Na początku po prostu ssałem i wyplułem, a teraz ssę i stopniowo połykam, małymi porcjami zmiękcza wszystko w krtani! Tej zimy zachorowałem tylko raz i nawet nie kaszlałem, myślę, że to dzięki tej żywicy! Kiedy byłem chory, piłem balsam, zassałem usta i zanurzyłem w nosie. Używam tylko 5%, starałem się mocniej, ale on walczy o wszystko dla mnie, jest dla mnie bardzo silny. Tak, i mój żołądek przestał boleć. Mam wrzód i zapalenie żołądka, więc wszystko się poprawiło, a bóle ustąpiły.

Terpentyna balsam z sokiem - naturalna bariera przeciw owrzodzeniom
Ocena:

- Galina Dmitrievna 72 lata. Nowosybirsk 17:07:41 03-31-2020

Recenzja balsamu Bołotowa
Recenzja balsamu Bołotowa po zakupie od Fitospas w Nowosybirsku:
Niedawno zauważyłem małe guzki pod skórą, jak takie gęste kulki. Nie bolały, ale wystawały na bok i na ramię. Bardzo się wtedy bałem, poszedłem do kliniki - bardzo mnie uspokoili, powiedzieli, że to tłuszczaki lub wen. A jeśli ich nie lubię lub nie dorastam, to można je bez problemu usunąć. Byłem w szoku, w ogóle nie chodziłem do lekarzy, młody, zdrowy, skąd się wzięły te kobiety? Lekarze, poza tym, jak je wyciąć, nic mi nie zaoferowali. Ale tak naprawdę nie chciałem siedzieć i czekać, aż dorosną jeszcze bardziej! Zacząłem szukać różnych opcji, co można z nimi zrobić. Próbowałem różnych metod ludowych, ale nie działały. Jeden przyjaciel zasugerował kontakty Anastasii, zadzwonił do mnie, ale nawet tutaj nie dano mi dokładnej pewności, że można je łatwo usunąć i wyleczyć. Ale zaleceń było wiele, a mimo to postanowiłem spróbować. Wziąłem balsam Bołotowa, także balsam na żołądek, oczyszczający przewód pokarmowy, zrobiłem okłady z glistnika na te guzy i posmarowałem małą cykutą i tują. Po 3 miesiącach jedna bryła z boku, gdzie ingerowała w pas, pod pasem, prawie całkowicie zniknęła. Stał się tak miękki, mobilny. Pozostałe dwa na ręce również stały się bardziej miękkie. Teraz Anastasia (Fitospas) przepisała nowe leki, ale ja cały czas biorę balsam Bołotowa. Przeczytałem też w książce Bołotowa, że ​​ten balsam można rozcieńczyć wodą i nałożyć jak kompres. Robię to teraz. Mam nadzieję, że wszystko się całkowicie rozwiąże!
Ocena:

- Sergey 28 lat Nowosybirsk 21:04:50 03-09-2020

Recenzje Oncolan
Informacje zwrotne od klienta Fitospas na temat oncolan:
Moja żona od kilku lat zajmuje się różnymi fitoterapiami. Ma bardzo dobre wyniki. Postanowiłem więc zająć się moim delikatnym problemem. Mam gruczolaka, już wystarczająco dużego. Od czasu do czasu pojawia się stan zapalny i bóle, ale wszystko jest znośne, tylko w nocy oczywiście często budzę się w toalecie. Osobiście nie spotkałem Anastasii (firma Fitospas), rozmawialiśmy przez telefon. Wysłał jej wszystkie badania i powiedział, że lekarze zlecili operację. Wcześniej pił antybiotyki i tabletki (longidaza, omnic, prostamol itp.) Na kursach. Nic mi nie pomogło! Być może efekt był niewielki, ale jak tylko skończyły się tabletki, sytuacja jeszcze się pogorszyła. Postanowiłem więc spróbować innego leczenia. Ponadto masz przed oczami żywy przykład!
Najpierw piłem danie - sok z orzecha czarnego, b-m Badmaev, szablę i użyłem fito-świec kakaowych. Zrobiło się lepiej, ale nadal za 3 miesiące nie da się wyleczyć czegoś, co chorowało od 10 lat! Postanowiłem kontynuować, w kolejnym kursie przepisała Anastazji do picia Oncolan (ekstrakt z dzhungarian aconite), ekstrakt z pięciornika, miłośniczka zimy, specjalną herbatę na bazie czerwonego korzenia i jeżówki oraz fito-świec kakaowych nr 2. I ten kurs dobiega końca. Czuję się, jakbym był zupełnie inną osobą! Najważniejsze, że prawie nie budzę się w nocy, a rano czuję się wesoły, nie tak jak wcześniej. Bóle ustąpiły, znowu mogę poćwiczyć na siłowni. Krótko mówiąc, wracam do moich poprzednich hobby! Niedawno zrobiłem USG - lekarze powiedzieli, że najwyraźniej poprzednie USG i wniosek był błędny. Gruczolak zmniejszył się o 2 razy! I uporczywie proponowali mi operację. Więc jestem na dobrej drodze. Teraz zrobię sobie krótką przerwę i będę kontynuować leczenie. Najważniejsze, że jest wynik!
Moja żona od kilku lat zajmuje się różnymi fitoterapiami. Ma bardzo dobre wyniki. Postanowiłem więc zająć się moim delikatnym problemem. Mam gruczolaka, już wystarczająco dużego. Od czasu do czasu pojawia się stan zapalny i bóle, ale wszystko jest znośne, tylko w nocy oczywiście często budzę się w toalecie. Nie spotkałem osobiście Anastasii (Fitospas), rozmawialiśmy przez telefon. Wysłał jej wszystkie badania i powiedział, że lekarze zlecili operację. Wcześniej pił antybiotyki i tabletki (longidaza, omnic, prostamol itp.) Na kursach. Nic mi nie pomogło! Być może efekt był niewielki, ale jak tylko skończyły się tabletki, sytuacja jeszcze się pogorszyła. Postanowiłem więc spróbować innego leczenia. Co więcej, masz przed oczami żywy przykład! Najpierw piłem danie - sok z orzecha czarnego, b-m Badmaev, szablę i użyłem fito-świec kakaowych. Zrobiło się lepiej, ale mimo to za 3 miesiące nie da się wyleczyć czegoś, co chorowało od 10 lat! Postanowiłem kontynuować, w kolejnym kursie przepisała Anastazji do picia Oncolan (ekstrakt z dzhungarian aconite), ekstrakt z pięciornika, miłośniczka zimy, specjalną herbatę na bazie czerwonego korzenia i jeżówki oraz kakaowych fito świec nr 2. I ten kurs dobiega końca. Czuję się, jakbym był zupełnie inną osobą! Najważniejsze, że prawie nie budzę się w nocy, a rano czuję się wesoły, nie tak jak wcześniej. Bóle ustąpiły, znowu mogę poćwiczyć na siłowni. Krótko mówiąc, wracam do moich dawnych hobby! Niedawno zrobiłem USG - lekarze powiedzieli, że podobno poprzednie USG i wniosek był błędny. Gruczolak zmniejszył się o 2 razy! I uporczywie proponowali mi operację. Więc jestem na dobrej drodze. Teraz zrobię sobie krótką przerwę i będę kontynuować leczenie. Najważniejsze, że jest wynik!
Ocena:

- Valery 46 lat Moskwa 20:49:32 03-09-2020

Balsam Bołotowa - żołądek działa dobrze!
Recenzja balsamu Bołotowa:
Balsam Bołotowa biorę od 2 lat. Chcę powiedzieć, że nie spodziewałem się takich wyników! Od prawie roku nie brałem żadnych leków! Ciśnienie normalne, żołądek pracuje doskonale, schudłam 7 kg przez te 2 lata. Skóra stała się lepsza, plamy starcze na dłoniach zniknęły. Miałem też bóle pleców, w okolicy lędźwiowej, teraz w ogóle mi to nie przeszkadza. Zniknęło mi ciężkość nóg, co jest bardzo przyjemne, ponieważ pracuję jako fryzjer, chodzę cały dzień. Wieczorem zawsze kręciły mi się nogi, ale teraz jest to całkiem łatwe, nawet wieczorem mogę nawet wyjść z psem na spacer! Niedawno miałam badanie krwi - więc hemoglobina wzrosła, a cukier był w normie. Nie balsam, ale jakiś cud! Aktywnie doradzam wszystkim znajomym, patrząc na mnie, pytają, jakie witaminy biorę? I mówię im, że przyjmuję Bołotowa! Przyjmuję 2 razy dziennie, ponieważ rano i po południu jem bardzo gęsto. A wieczorem piję więcej, sfermentowane pieczone mleko, kefir, jogurt. Nie przyjmuję tego wieczorem. Gorąco polecam wszystkim! Smakuje bardzo dobrze, więc jest kwaśny!
Ocena:

- Albina ma 48 lat. Wołgograd 20:37:05 03-07-2020

Oncolan - moc naturalnych preparatów Fitospas.
Opinia na temat Oncolan:
Jestem młodą, kreatywną kobietą, pracuję w teatrze. Nigdy w ogóle nie narzekałem na swoje zdrowie, uwielbiałem aktywny wypoczynek, dużo podróżowałem. Ale 2 lata temu przeżyłem silny stres, moja ukochana zmarła tragicznie. Długotrwałe zmartwienia i wewnętrzny niepokój o przyszłość mojej rodziny bardzo mocno wpłynęły na moje zdrowie. Miałem ciężką depresję, zaburzenia snu, uporczywe bóle brzucha, głowy i problemy z sercem. Rozpoczęły się wizyty u lekarzy, zaczęły się badania, w wyniku których brałem różnego rodzaju leki.
Zacząłem brać hormony, leki przeciwdepresyjne i inne leki. Po 2 latach użytkowania bardzo bolała prawa strona. Przytyłem też - około 10 kg. Serce zaczęło pracować jeszcze gorzej, arytmia jest taka, że ​​czasami prawie całkowicie ustaje. Po regularnych badaniach lekarze przepisywali droższe i silniejsze leki. Ale pogarszałem się tylko, od czasu do czasu zaczynałem nawet mieć ataki uduszenia! Z rozpaczy i całkowitej rozpaczy zacząłem szukać innych możliwości i innego wyjścia z moich problemów. Przypadkowo, ale może nie, bo w życiu nie ma wypadków, umówiłam się na spotkanie z Anastasią Tikhomirową (firma Fitospas). Długo zbierała moją anamnezę, zadawała wiele pytań, po czym zalecała sprawdzenie tarczycy. Jej lekarze wcale mnie nie badali! Po badaniach i wizycie u endokrynologa miałam nową diagnozę - AIT (autoimmunologiczne zapalenie tarczycy) i wole guzkowe tarczycy. Lekarze natychmiast zasugerowali operację i przepisali hormony. Powiedziałem, że pomyślę o tym.
Teraz przechodzę fitoleczenie według schematu Fitospas. Jestem przekonany, że takim zabiegiem nie mogę skrzywdzić organizmu. Biorę nalewkę Oncolan (na bazie akonitu dzungariańskiego), pięciornik, jarmułkę, shikshę, szablę, używam maści Hemlock i Tui. Aby poprawić pracę przewodu pokarmowego, wypiłem balsam Bołotowa, a nawet straciłem na wadze. Czuję się teraz znacznie lepiej. Do tej pory byłem na kursie tylko przez 3 miesiące, ale nie mogłem już tego znieść i zrobiłem USG. Analiza wykazała, że ​​węzły stały się nieco mniejsze, a rozmiar tarczycy również zmniejszył się do prawie normalnego rozmiaru. Ale najważniejsze jest to, że zacząłem czuć się znacznie lepiej! Zacząłem szybciej zasypiać i praktycznie nie budzę się w nocy, zniknął ból w prawym boku. W ciągu dnia uspokoiłam się, nie denerwuję się tak szybko. Żołądek zaczął działać dobrze. Teraz planuję kontynuować kurację i dodać leki odchudzające. Dziękuję Ci bardzo!
Ocena:

- Veronica ma 32 lata. Petersburg 20:27:00 03-07-2020

Wykłady Bołotowa i jego balsam inspirowały.
Sprzężenie zwrotne:
Tak się złożyło, że 3 lata temu trafiłam do szpitala z zapaleniem trzustki, zapaleniem pęcherzyka żółciowego i silnymi skurczami żołądka. Byłem w szpitalu przez około miesiąc, poddałem się leczeniu, ale po tym ataku wszystko zmieniło się dramatycznie w moim życiu! Konieczne było przestrzeganie ścisłej diety, całkowita rezygnacja z alkoholu i przyjmowanie leków. Mój napięty grafik i częste wyjazdy służbowe nie pozwoliły mi w pełni dostosować się do schematu leczenia. Po 4 miesiącach prawie znowu trafiłem do szpitala! Dopiero wtedy zdałem sobie sprawę, że zdrowie jest bardzo ważne, a moja choroba jest poważna. Teraz więcej czasu poświęcam sobie, przeszedłem z tabletek na naturalne preparaty. Lecznicze herbaty ziołowe robione są dla mnie indywidualnie. Niemniej jednak okresowo zdarzają się ataki, z pewnością nie są one tej samej intensywności i czasu trwania, ale nadal nie dają mi spokoju! Nie tak dawno zaczęła mnie dręczyć ciągła zgaga i czuję ciągłą ciężkość w żołądku, zdarza się to nawet po lekkiej przekąsce! Lekarze przeprowadzili badanie, ale nigdy mnie nie zdiagnozowano. Powiedzieli, że może to być konsekwencją zapalenia pęcherzyka żółciowego. Sam zacząłem czytać artykuły i zalecenia na ten temat, znalazłem wykłady Bołotowa. Informacje wydały mi się interesujące. Potem dowiedziałem się, że istnieje narkotyk - królewski napar Bołotowa! Zacząłem go szukać, znalazłem go na Ukrainie i tutaj. Zamówiłem go w Moskwie, szybko wysłano do Petersburga! Teraz biorę go już trzeci miesiąc, wyłącznie podczas posiłków. Bardzo podobają mi się wyniki! Żołądek zaczął pracować jak zegar, poprawiło się trawienie, ustąpiły ostre bóle. Wraz z balsamem Bołotowa biorę również specjalną kolekcję ziół i balsamów leczniczych.
Podziękowania dla Anastasii z Fitospas za absolutnie niesamowite, ludzkie podejście do współpracy z nami. To dało mi jeszcze więcej siły do ​​przywrócenia zdrowia..
Ocena:

- Yuri 42 lata 23:03:55 11-04-2019

Znajomość z Todikampem przerodziła się w przyjaźń!
Sprzężenie zwrotne:
Od wielu lat cierpię na zapalenie trzustki. Ta choroba jest bardzo trudna do wyleczenia, ciągle jestem na dietach, nawet wykonuję specjalne ćwiczenia, biorę preparaty farmaceutyczne. Ale pigułki nie pomagają mi zbytnio, a jeśli denerwuję się w pracy, następuje silny atak, nie mogę nawet chodzić! Oczywiście życie w takim stanie jest bardzo trudne, ale chcesz spędzać więcej czasu z rodziną, iść odpocząć i po prostu być w dobrej formie, a nie kłamać ze smutną miną i cierpieć! Już z rozpaczy, w sytuacji, którą można by rzec rozpaczą, zacząłem szukać innych metod leczenia.

Dużo czytałem, byłem zainteresowany i zacząłem studiować medycynę tradycyjną. W końcu nasze prababki mieszkały na wsiach i nie miały tam żadnych tabletek, leczyły się. A moja prababcia dożyła 93 lat, urodziła 8 dzieci, mówią, że była nawet uzdrowicielką. Pomyślałem więc, co jeśli spróbuję też kuracji ziołowej i ekstraktowej? Początkowo próbowałem brać różne herbaty i herbaty ziołowe, nieznacznie poprawiły mój stan. Ekstrakty mi nie odpowiadały, lepiej ich nie brać w przypadku choroby trzustki, nie znosi żadnego alkoholu! Ale kiedy dowiedziałem się o nafcie, na początku byłem bardzo zaskoczony! Czy nadal możesz to pić? Zacząłem dzwonić, pytać bardziej szczegółowo, czytać wiele recenzji i rekomendacji. I nadal postanowiłem spróbować.

Po prostu powiedzieli mi, że jeśli nie mogą tego wziąć do środka, mogą pocierać stawy, płukać gardło, palić pryszcze, ukąszenia owadów i ogólnie jest to konieczne w gospodarstwie domowym. Więc kupiłem Todikamp 2 miesiące temu. Zacząłem go przyjmować najpierw kropla po kropli, a potem sięgnął 1 łyżeczki. Na początku nie czułem żadnych zmian w moim stanie, w pewnym momencie nawet poczułem się trochę gorzej. Ale wytłumaczyli mi, że jest to lekkie pogorszenie, na które należy poczekać, ale lepiej nie anulować leku. Teraz biorę już drugi miesiąc, najważniejsze, że bóle praktycznie ustąpiły, poprawiło się trawienie, poprawił się też stan ogólny, pojawił się ton, wigor w organizmie.

Razem z Todikamp biorę specjalną kolekcję ziół, które zrobiła dla mnie Anastasia, piję też leczniczy balsam olejkowo-orzechowo-piołunowy. Całkowicie wyeliminowano z diety kawę, czekoladę, banany i lekko solone ryby. Mój sen też się poprawił, bóle głowy ustąpiły, nogi zaczęły mniej boleć, pocieram je okresowo przed pójściem spać. Myślę, że musimy kontynuować kurację, okazało się, że jest łatwa do podjęcia. Najważniejsze, że nikt nie czuje tego zapachu i też mi to nie przeszkadza. Mam nadzieję, że będę tylko lepszy! Serdecznie dziękuję Anastasii za profesjonalizm, cierpliwość i umiejętność słuchania, spokojnego wyjaśniania wszystkiego i wsparcia w procesie leczenia!

Zażywam Todikamp od 1 miesiąca. Zacząłem go brać ze względu na to, że znaleziono we mnie glisty. Tabletki nie usunęły ich całkowicie, piłem też triadę przeciwpasożytniczą i czarny orzech. Ale to też mi nie pomogło! Wędrowałem po tych stronach wieczorem i znalazłem forum, na którym właśnie rozmawiali o Todikamp. Znalazłem jego opis, przeczytałem, obejrzałem film. Postanowiłem wypróbować na sobie jego skuteczność. Mam małe problemy z żółcią, a ostatnio często choruję, wirusy po prostu się do mnie przyczepiają! Zacząłem brać to z kroplami, mieszam z oliwą z oliwek, żeby było mi łatwiej to wziąć. Teraz biorę 1 łyżeczkę przed posiłkami. Biorę też probiotyki, przeczytałem na stronie, że Todikamp powoduje umiarkowaną dysbiozę. Piję też tybetańską herbatę immunologiczną, jest smaczna i zdrowa, oczyszcza organizm. Ponownie przeprowadzę analizę pod kątem pasożytów, ale teraz rozumiem, że stan mojego organizmu poprawił się. Żołądek zaczął działać idealnie, zgaga całkowicie ustała. Trochę schudłam, zaczęłam jeść mniej słodyczy i chleba, po prostu nie chcę! Widziałem pasożyty, pierwszy tydzień wyszedł bardzo dużo, teraz praktycznie nie ma. Ale co najważniejsze, moja mastopatia przestała boleć! Guz, choć mały, ale okresowo bolesny, stał się bardziej miękki i wcale nie boli! Wypiję kurs zgodnie z oczekiwaniami - 3 miesiące. Zobaczę, co będzie dalej. Bardzo dziękuję za poznanie tak użytecznego leku.!

Ocena:

- Marina 58 lat 22:47:13 11-04-2019

Balsam ratunkowy Bołotowa i niespokojny stosunek do pracy!
Sprzężenie zwrotne:
Od kilku lat cierpię na zapalenie żołądka o niskiej kwasowości. Przydarzyło mi się to po tym, jak wyleczyłem nogę i wypiłem dużo tabletek przeciwbólowych!
Miałem silne bóle nocne, a po jedzeniu bardzo ciężkie uczucie ciężkości oraz wzdęcia i ciągłe wzdęcia. Kiedy zaczęły się badania - znaleźli Helicobacter, piłem antybiotyki, zdałem testy - i nic! Lekarze twierdzą, że kurs jest nadal potrzebny - ale miałem już wymioty i ciągły ból podczas jego stosowania oraz zaparcia, już ich nie wezmę! Zioła też mi nie pomogły..

Natknąłem się na informacje o balsamie Bołotowa, przeczytałem je uważnie, przejrzałem recenzje i filmy. To mnie naprawdę zainspirowało! Znalazłem stronę internetową, na której można to kupić i dobrze, że zadzwoniłem, chciałem tylko wyjaśnić co do dostawy. Natychmiast zadzwoniłem do Anastasii, okazało się, że możesz uzyskać pełną konsultację. Wysłuchała mnie uważnie, powiedziała, że ​​przy zaostrzeniu zapalenia żołądka nie powinieneś tego brać! Byłem bardzo zdenerwowany, ale postanowiłem postępować zgodnie z zaleceniami fitoterapeuty. Od 2 miesięcy biorę wywar z lnu i owsa, piję Orzech Czarny i Balsam Orzechowo-Piołunowy, od 2 tygodni piłam nalewkę z propolisu. Przez kolejne 2 tygodnie piłem specjalną kolekcję ziół. A w nocy piłem napar z ziół z łyżką miodu. Zawsze przestrzegałam diety, ale za radą Anastasii dodałam makuchy i olej z rokitnika i lnu. Stopniowo bóle ustępowały, skurcze ustąpiły, mój stan znacznie się poprawił. Ale po jedzeniu, ponieważ miałem guzek w żołądku, pozostał!

Dopiero teraz zacząłem brać balsam Bołotowa. Przyjmuję zgodnie z oczekiwaniami - tylko z posiłkami, zaczynając od dawki 10 kropli, teraz dawka to 30 kropli na szklankę wody. Weź to i od razu poczuj, jak żołądek staje się lżejszy! To uczucie guzka znika, a stolec jest regularny! Teraz zajmę się swoim brzuchem i zaopiekuję się kolanem, inaczej po prostu boli! Dzięki Anastasii za takie podejście do pracy i ludzi, ale mogła po prostu sprzedać i tyle.!

Ocena:

- Ekaterina 39 lat 22:36:39 11-04-2019

Pomoc z kompleksu „Wole guzkowe tarczycy”
Sprzężenie zwrotne:
Chcę Ci podziękować Anastasio, za efekty, które udało mi się osiągnąć dzięki Twojej fitoterapii. Przepisałeś mi kompleks na leczenie wola tarczycy. Biorę Twój kompleks dopiero od 2 miesięcy, a potem nagle przyszły do ​​mnie dzieci i powiedzą - mamo, a już nie ma twojego „grubego ogona” na szyi! Przyjrzałem się uważnie i naprawdę, na mojej szyi w okolicy krtani pojawił się guzek, który zniknął! Odpowiadam im, że zacząłem się czuć bardzo dobrze!

Przyjmuję, tak jak radziłeś, Ekstrakt z Oncolanu i Ekstrakt z Cinquefoil, Sabelnik, Sok z orzecha czarnego, smaruję maść i stopniowo zmniejszam dawkę tyroksyny. Teraz nie brałem tyroksyny przez cały miesiąc! Czuję się bardzo dobrze, po prostu świetnie! Mam taką radość! Dolną część pleców potarłam nalewką Todikamp, ​​teraz pracuję bez problemów, plecy nie bolą! Mogę dłużej stać na nogach! Ponadto minęło drętwienie rąk, serce „wchodzi” mniej, nie tak bije! Jeszcze przed pójściem spać wypiłem twoją zioło Shiksha, zacząłem dobrze spać, inaczej obudziłem się w nocy, o 3 lub 4 godzinach - a potem nie mogłem spać!
Anastasio, niech Bóg cię błogosławi, ty i twoja rodzina! Naprawdę nie spodziewałem się takiego wyniku! Będę nadal brać, jak powiedziałeś - kolejny 1 miesiąc, wtedy będę testowany!

Pierwszy list od Eleny:
Cześć Anastasio!
Mam 54 lata - 2 lata temu zdiagnozowano u mnie chorobę - wole guzkowe tarczycy, niedoczynność tarczycy. Występuje również niewielka mastopatia lewej piersi. Wciąż bardzo silna tachykardia i zły sen. Biorę dużo tabletek i tyroksyny, ale to tylko pogarsza mnie. Wystąpiły bóle stawów i krzyża, drętwienie rąk, a po południu nawet silne osłabienie. Może możesz zastąpić niektóre tabletki ziołami lub innymi lekami? Z góry dziękuję! Załączam wyniki diagnostyczne i wypełniony kwestionariusz.

Zalecenia Anastasii Tikhomirowej (Fitospas):
Dzień dobry, Elena!
Zgodnie z przesłaną przez Ciebie diagnostyką i dodatkowymi danymi dotyczącymi Twojej anamnezy polecam wypicie następującego fito-kompleksu:

  1. Ekstrakt z akonitu
  2. Ekstrakt z Potentilla
  3. Sok z czarnego orzecha włoskiego
  4. Korzeń leczniczy Sabelnik
  5. Maść Hemlock
  6. Maść tui
  7. Zioło lecznicze Shiksha.

Ocena:

- Elena 54 lata 22:05:21 11-04-2019

Todikamp wyleczył mojego kota!
Chcę podzielić się swoim doświadczeniem w korzystaniu z Todikamp. Kot (11 lat) znalazł pieczęć wielkości jaja przepiórczego pod jednym z sutków. Posmarowany Todikampem rozcieńczonym w oleju. Kot oczywiście nie lubił zapachu i musiała polizać to miejsce. Myślę, że spożycie Todikampa odegrało znaczącą rolę w leczeniu. Po kilku tygodniach po pieczęci nie pozostał ani ślad. Kot ma już 16 lat - żyje i sprawia nam radość!
Ocena:

- Anna Moskwa 08:19:50 10-02-2019

Złamany palec u nogi! Jak przyspieszyć splatanie?
Recenzja szybkiego łączenia kości:
Jeśli ty, nie daj Boże, złamałeś sobie duży palec u nogi. Co robić? Na początku września 2019 roku na treningu złamałem prawy duży palec u nogi (bez przemieszczenia). Tynk został założony. Mam 50 lat. Złamanie goi się, wiesz, w tym wieku średnio 30-40 dni, według profesjonalnych traumatologów.

„Leć” natychmiast na pogotowie! Natychmiast! Zalecenie: nie graj na loterii: zepsuł się, nie złamał. Nie prowadź do komplikacji. Nie ciągnij, zrób zdjęcie. Jeśli „zgubisz” złamanie, myśląc: Ach, zagoi się! Tak, to się zagoi. Ale komplikacje będą z tobą do końca życia. Potrzebujesz tego?

Zrobili mi zdjęcie (. Przerwa. 20 września Muszę iść do nowej pracy. Jak leczyć?
Wysłuchałem wszystkich traumatycznych profesjonalistów i zadzwoniłem do Fitospas Anastasii. I podjąłem za siebie następującą decyzję i napiszę, że piłem i jadłem 18 dni. Dlaczego 18 dni? Ponieważ byłem pewien, że kość urośnie. Uwierz.
A co z suplementami diety i lekarstwami poza głównym (śniadanie, obiad, kolacja):

Ranek:
1. Mumiyo (kupione od Anastasii w Fitospas) na czczo przed śniadaniem. Mumiyo rozcieńcza 2 "ziarna pszenicy" w 200 ml szklance. ciepła przegotowana woda
2. Podczas śniadania: pili witaminę D3 DETRIMAX producenta „unifarm” 1 tabletkę do posiłków (1 tabletka dziennie) (zakupiono w aptece „Planeta Zdrowia”)
3,5 łyżeczki proszku sezamowego, również przyjmowane z posiłkami. Więc nic nie rozpuści się w nasionach (zakupiony od Anastasia w Fitospas) Główny materiał budulcowy kości: wapń
4. Po śniadaniu: 2 tabletki „Iodomarin 200” producent (Berlin-chemi) w aptece 36.6

Dzień:
1. „Olejek kamienny” (kupiony w Fitospas od Anastasia) przed obiadem. Zmieszałem 4 gramy olejku kamiennego w 1 litrowej butelce przegotowanej wody i piłem ten roztwór 100 ml przed każdym obiadem przez 18 dni. w dzień. w sumie w 18 dni uzyskano dwie butelki po 1 litrze na wszystkie te dni (8 gramów olejku kamiennego)
2. Znowu "proszek sezamowy" (Fitospas) 5 łyżeczek podczas obiadu.
3. Parmezan -80 gramów (wapń) podczas obiadu w sklepie „Appetite”

Wieczór:
1. Mumiyo na czczo przed obiadem. Mumiyo rozcieńcza 2 "ziarna pszenicy" w 200 ml szklance. ciepła przegotowana woda.
2. Znowu "proszek sezamowy" (Fitospas) 5 łyżeczek do obiadu.

I tak przez 18 dni. Szczerze, martwiłem się. Poszedłem do „paysites” i zrobiłem zdjęcie rentgenowskie. Podczas fotografowania zdjęto odlew gipsowy. Na zdjęciu 99% wszystkiego jest zarośnięte. I ze zdjęciem przejechałem przez polisę do traumatologa w klinice. Lekarz gipsowy 18 września.

Zrobiłam kąpiele na oleju jodłowym przez 2 dni. Obrzęk tynku ustąpił. 20 września poszedłem do pracy (biura). Przez kolejne 10-15 dni nie będę dużo obciążał nogi, będę pił mumię i olej kamienny oraz zjem sezam w proszku. D3 i jodomaryna.

Jeśli to ci się przyda. Będę bardzo szczęśliwy dla ciebie. Osy!

Ocena:

- Slava Moskwa 17:19:57 09-22-2019

Histerektomia macicy. Fitokompleks przywracający siłę.
Dwa lata temu miałam operację - histerektomię macicy. Bardzo ciężko dochodziłam do siebie, ale prawdopodobnie chęć życia i wychowywania dzieci bardzo mi wtedy pomogła. Po operacji lekarze praktycznie mnie nie obserwowali, oczywiście przeprowadzali chemioterapię, robili testy i pełne badanie, mówili, że nie ma już komórek atypowych i to wszystko. Byłem przerażony, że po tym pozwolą mi po prostu wrócić do domu i po prostu patrzeć! Będąc w szpitalu, dużo słyszałem i widziałem, ale co najważniejsze, doszedłem do wniosku, że ta choroba jest bardzo podstępna i istnieje duże prawdopodobieństwo nawrotu! Ze mną leżały kobiety, które nie były operowane po raz pierwszy. Gdy tylko trochę się opamiętałem, zacząłem zajmować się tym problemem, studiować wszystko na ten temat. Przez moich znajomych los połączył mnie z Anastasią. Po konsultacjach i szczegółowym badaniu mojej choroby przepisano mi kompleksowe leczenie. Miał raczej na celu utrzymanie mojej kondycji, wzmocnienie odporności i zapobieganie nawrotom. Piję ten fitokompleks co roku, a raczej zacząłem już III kurs. Czuję się dobrze, widzę lekarzy. Dwóch moich współlokatorów miało nawrót choroby, jeden poszedł na operację, a drugiemu przepisano chemioterapię. Na razie się trzymam! Naprawdę mam nadzieję, że cały ten koszmar pozostanie w przeszłości! Bardzo dziękuję Anastasio za jej uwagę i wsparcie! I oczywiście za profesjonalizm!

Irina, Moskwa.

Ocena:

- Irina Moskwa 22:10:23 04-30-2019

Moja córka ma teraz 14 lat. Od roku ma silny trądzik na twarzy i szyi. Oczywiście poszliśmy do lekarzy i kosmetologa, ale wszystko na nic! Lekarze przepisywali maści hormonalne, które pomagały przez bardzo krótki czas, a potem tylko się pogorszyło. Jeśli czyszczenie wykonywała kosmetyczka, to też nie było tak zauważalne, czasami po zabiegach dochodziło do silnych podrażnień i zaczerwienień, bo jej skóra jest bardzo cienka i wrażliwa, skłonna do alergii. Moja córka czasami tak bardzo martwiła się swoim wyglądem, że mogła cały dzień leżeć w domu i nigdzie nie wychodzić! Długo też nie mogłem znaleźć wyjścia z tej sytuacji. Ale kiedy przypadkowo przeczytałem o mumii, artykuł został napisany bardzo kompetentnie, z ilustracjami. Kupiłem mumię, zrobiłem rozwiązanie, zaczęliśmy się nią myć i wnosić do środka. Skóra jest zauważalnie lepsza. Potem znalazłem maść Mumiyo. Teraz przechodzimy kurs oczyszczania jelit, bierzemy specjalną kolekcję ziół, którą przygotowała dla nas Anastasia Tikhomirova na indywidualne zamówienie, a twarz traktujemy sokiem z orzecha czarnego i maścią Mumiyo. Skóra na twarzy jest coraz lepsza, duży trądzik prawie całkowicie zniknął, są jeszcze małe, ale nie są tak widoczne. Moja córka i oczywiście jestem bardzo szczęśliwy! Teraz spędza więcej czasu z przyjaciółmi i znowu chodzi na tańce! Bardzo dziękuję i życzę sukcesów w tak bardzo potrzebnym biznesie.!

Lilia 38 lat, Moskwa.

Maść Mumiyo. Nie ma miejsca na trądzik.
Ocena:

- Lilia Moskwa 18:43:50 10-07-2018

Rok temu, po ciężkim stresie związanym z utratą bliskiej osoby i długotrwałej bezsenności, nieoczekiwanie zdiagnozowano u mnie wole guzkowe rozlane, stadium 1. Wiele torbielowatych form obu płatów tarczycy. Subkliniczna hipertereoza.

Lekarze powiedzieli, że nie da się go w żaden sposób wyleczyć - wystarczy obserwować, a jeśli te węzły rosną, to można je po prostu usunąć i wziąć hormony na całe życie. Nie podobała mi się ta perspektywa, zwłaszcza że nie mam jeszcze dzieci i marzy mi się założenie rodziny. Zacząłem szukać wyjścia z tej sytuacji, zacząłem szczegółowo badać mój problem. W rezultacie trafiłem na stronę Fitospas, skonsultowałem się i przyszedłem na wizytę z moimi analizami i wynikami USG. Byłem bardzo zadowolony z samej konsultacji, z dobrym nastawieniem i co najważniejsze po prostu zostałem „zarażony” pozytywnym nastawieniem do pełnego wyzdrowienia..

Dość aktywnie stosowałem w swojej kuracji maść Moroznik i Cinquefoil, ale w połączeniu z innymi lekami - ekstraktem Oncolan, ekstraktem z Cinquefoil, naparem Sabelnika i maścią Hemlock z jonami srebra. Aby przywrócić sen i złagodzić napięcie, wziąłem shikshę. Już po 2 miesiącach zacząłem czuć się znacznie lepiej, odzyskałem sen, niepokój zaczął stopniowo ustępować, zauważyłem, że stałem się znacznie bardziej powściągliwy i spokojniejszy. Byłem leczony przez prawie 2 kursy, a dokładniej przez 5 miesięcy.

Kiedy ponownie zbadałem, zrobiłem tylko USG, powiedziano mi, że w ogóle nie ma węzłów na tarczycy. Oczywiście wierzyłem w dobry wynik, ale ponownie wykonałem badanie USG za opłatą. Wynik był taki sam. Skontaktowałem się z Anastasią i podziękowałem jej z głębi serca! Teraz przechodzę kurs profilaktyczny, piję to na wszelki wypadek. A teraz wiem na pewno, że moją chorobę można leczyć bardzo dobrze!

Maść z ciemiernika i pięciornika białego. Ochrona tarczycy.
Ocena:

- Marina ma 32 lata. 15:53:03 06-03-2018

Moje dziecko miało 1,3 miesiąca, kiedy po raz pierwszy daliśmy mu truskawki do spróbowania. Kupiliśmy go w PGR w naszym mieście. Wydawało się, że zapach był dobry, a jagody były świeże. Dopiero następnego ranka mój syn dużo płakał i był pokryty czerwonymi plamami. Zabraliśmy go do kliniki - lekarz powiedział, że mamy alergię pokarmową, przepisał maść Advantan, a także kazał pić więcej płynu. Wróciłam do domu - czytałam o maści, ta maść jest hormonalna, powoduje wiele skutków ubocznych, więc jej nie kupiłam. Czytałem na forum o płynach i kąpielach z dziurawcem, wykąpałem maluszka, było lepiej, ale nie na długo.

Po kąpieli efekt trwał dokładnie 2 godziny. Te plamy były bardzo swędzące, a on aktywnie je drapał, ani w nocy, ani w dzień nie odpoczywaliśmy, bo dużo płakał! Potem zacząłem szukać maści na bazie dziurawca i znalazłem dokładnie to, czego potrzebowaliśmy - maść z dziurawca i eukaliptus. Eukaliptus dobrze łagodzi swędzenie, a ziele dziurawca wysycha i usuwa stany zapalne. Kupiliśmy maść i zaczęliśmy ją smarować wszystkie dotknięte obszary. Rozmazały się 3-4 razy w ciągu dnia, prawie stale, a do nocy maść przyniosła pożądany efekt, najwyraźniej swędzenie ustało, dziecko spokojnie zasnęło. Po 4 dniach wszelkie zaczerwienienia ustąpiły. Teraz bardzo ostrożnie wprowadzamy do diety nasze „chemicznie” jagody i owoce i na wszelki wypadek trzymamy przy sobie maść.

Julia 28 lat, Reutov

Maść z dziurawca i eukaliptusa poprawiła stan naszego organizmu
Ocena:

- Julia 28 lat Reutov, obwód moskiewski 15:45:21 06-03-2018

Chcę bardzo podziękować fitoterapeutce Anastasii Aleksandrownej za szybkie rozwiązanie mojego problemu.

Odpocząłem na daczy, tak się złożyło, że zostałem tam 1,5 miesiąca. Po powrocie do Moskwy stwierdziłem, że kilka znamion na moich ramionach i plecach zaczęło nabierać niezdrowego jaskrawoczerwonego wyglądu. Niektóre były nawet spuchnięte. Przyszedłem do kliniki - lekarze powiedzieli, że nie podobało im się to zdjęcie i zaproponowali wykonanie histologii. 2 pieprzyki na ramionach były duże - 0,5 - 0,7 mm. Były spuchnięte, a nawet lekko poruszone. Chirurg jednoznacznie powiedział, że te pieprzyki należy usunąć! Byłem bardzo zdenerwowany, przeczytałem dużo informacji, ale niczego nie wyciąłem!

Zacząłem szukać innych metod leczenia lub zapobiegania mojej chorobie. Przecież nie postawiono mi żadnej diagnozy. Znalazłem informacje o maściach, ekstraktach i ziołach. Przyszedłem na konsultację i szczerze mówiąc, nie wierzyłem w dobry wynik, ale zacząłem używać maści Hemlock i pić w środku ekstrakt z orzecha czarnego. Kupiłem też zioło, aby oczyścić krew. W ciągu miesiąca miałem zauważalne zmiany - opuchlizna ustąpiła, a kolor znamion zaczął się zmieniać. Kupiłem kolejną maść, a po 2 miesiącach moje pieprzyki po prostu zrobiły się białe! Tak, ich kolor zupełnie zniknął - stały się takimi białymi „guzikami”, które lekko odstają na powierzchni skóry! Po tym wszystkim co przeżyłem i przeszedłem, rzadziej staram się przebywać na aktywnym słońcu, zawsze zakrywam ramiona i profilaktycznie!

Ekaterina 38 lat, Moskwa

Maść Hemlock to skarb dla naszego organizmu!
Ocena:

- Ekaterina Moskwa 15:29:50 06-03-2018

Dwa i pół roku temu przeszedłem operację. Miałam raka piersi i usunięto mi jedną pierś i 12 węzłów chłonnych. Długo wyzdrowiałem po operacji, potem przeszedłem pełne badanie, lekarze stwierdzili, że u mnie wszystko w porządku, testy są dobre. Ale 4 miesiące temu źle się poczułam, bolała mnie szyja, obrzęk węzłów pod pachami, osłabienie i niska temperatura. Wstępne badanie przeprowadzone przez onkologa potwierdziło moje obawy, doszło do nawrotu choroby i zapalenie węzłów chłonnych. Przepisano mi pełne badanie, testy, biopsję, tomografię komputerową z kontrastem itp. Powiedzieli, że na podstawie otrzymanych danych zdecydują o dalszym leczeniu. Całe badanie musiało odbyć się w ciągu 3 tygodni, a kolejna wizyta u lekarza prawie za miesiąc.

I każdego dnia czułam się coraz gorzej, szyja była bardzo spuchnięta i obolała, nie miałam siły chodzić, dużo leżałam. Przypadkowo przez koleżankę dowiedziałem się o dobrych i skutecznych lekach, których używała od dawna i dobrze o nich mówiłem. Zadzwoniłem i otrzymałem szczegółową poradę. Postanowiłam spróbować chociażby coś brać, podczas gdy lekarze decydują o dalszym leczeniu. Aktywnie stosowałam maść Hemlock z jonami srebra w swoim zabiegu, nakładałam ją na szyję, węzły chłonne pod pachami, gdzie były guzy, na klatkę piersiową i okolice obojczyka. Piłem też ekstrakt z Oncolanu, napar Sabelnika, ziołową kolekcję "Lymphogranulomatosis", zrobiłem okłady na szyję z Stone Oil. Po 3 tygodniach poczułam się znacznie lepiej. Przeszedłem badanie i powiedziano mi, że muszę wykonać kolejną operację. Ale pamiętając, jak było mi ciężko i jak długo szwy się nie zagoiły, potem pojawiły się stany zapalne, potem przez kolejne 5 miesięcy sączyła się limfa i praktycznie nie zasnąłem z bólu, zacząłem myśleć o drugiej operacji. Teraz biorę udział w kursie przepisanym przez Anastasię, czuję się dużo lepiej. Pozwól mi żyć tak długo, jak Bóg zsyła, ale po prostu nie chcę już dla siebie takich nowych cierpień!

Lydia Vasilievna, 64 lata, Moskwa

Maść z cykuty przedłuży mi życie!
Ocena:

- Lydia Vasilievna Moskwa 15:25:23 06-03-2018

Herbata Ivan to moje dojrzałe odkrycie. W moim sowieckim dzieciństwie wszyscy piliśmy herbaty gruzińskie i cejlońskie. Studiując w instytucie po raz pierwszy w życiu spróbowałem prawdziwej zielonej herbaty i bardzo długo się do niej przyzwyczaiłem. Kiedy zostałem nauczycielem i pracowałem w Liceum Instytutu, spróbowałem herbaty kwiatowej - z rumianku, melisy, mięty. I dopiero w szóstej dekadzie, podczas wykładów z historii Rosji w Cultbrigade, skosztowałem prawdziwej rosyjskiej herbaty, którą podarował mi Slava Konovalov. To była herbata Ivan, produkt Fitospas. Okazało się, że herbata Ivan łączy w sobie kolor i aromat indyjski, energię i czystość zieleni, różnorodność i właściwości lecznicze herbat ziołowych i kwiatowych. Wszechstronność herbaty Ivan można uzupełnić faktem, że można ją pić w każdej firmie io każdej porze dnia. Co robię przez ostatnie dwa lata. Doskonale gasi pragnienie i nie ma ograniczeń zdrowotnych. Radzę wszystkim.

Sergey Tsvetkov, historyk, pisarz, wykładowca. W 2016 roku był zaangażowany przez ośrodek produkcyjny „Cinema Directorate” przy tworzeniu szczegółowego komentarza historycznego do filmu „Viking”.

Recenzje Ivan-Tea. Rosyjski Wiking nie może żyć bez herbaty Iwana.
Ocena:

- Sergey Tsvetkov Moskwa 10:27:55 04-07-2018

Jeśli to możliwe, lepiej kupować produkty od osób, które znasz osobiście. Jeśli wiesz, gdzie rośnie roślina, kto się nią opiekował.

Żadne systemy kontroli wielkich korporacji nie zastąpią pracy osoby, której praca nie jest obojętna.

Ciekawe połączenie herbaty Ivan z bezkresu Jarosławia i róży krymskiej, które doceniłem od pierwszej filiżanki.

Ta herbata ożywia rano, a wieczorem koi. Zimą przypomina lato, latem - że fajnie byłoby je zaopatrzyć na zimę.

Polecam herbatę Ivan „Fitospas” wszystkim miłośnikom naturalnych rosyjskich produktów!

Doktor nauk ekonomicznych,

redaktor naczelny wydawnictwa „Wydawnictwo Alpina”

Inny Podział Zapalenia Trzustki

Recenzje Ivan-Tea. Wesoła herbata Ivan do codziennego życia redakcyjnego.