ASD to mieszanina substancji organicznych, które mają złożony wpływ na wszystkie układy narządów. Lek został zsyntetyzowany przez radzieckiego naukowca A.V. Dorogov w latach czterdziestych XX wieku. Niemal natychmiast dał pomyślne wyniki u ludzi i zwierząt hodowlanych. Dziś narzędzie jest nadal używane w leczeniu różnych chorób, a opinie na temat ASD-2 są w większości pozytywne (według różnych usług ocena to 4,5-4,7 na 5 punktów).

ASD-2 jest produkowany w postaci roztworu, który jest pobierany kroplami (35-40 kropli na pół szklanki wody).

Lek na raka

Komentarze ludzi na temat leczenia raka frakcją ASD-2 są mniej jasne - są oceny zarówno pozytywne, jak i negatywne.

„Mój przyjaciel miał poważne kłopoty - nabawił się raka jelit. Wziąłem tylko ASD-2 na 2 miesiące - niestety nic nie pomogło. Choroba pozostała taka, jaka była. A zapach jest okropny - jak w rzeźni. Ogólnie każdy może sam zdecydować, czy zażywać lek, czy nie. Osobiście widziałem różne recenzje tego produktu, często bardzo dobre. Ale w leczeniu raka w żadnym wypadku nie należy rezygnować z klasycznej terapii przepisanej przez lekarza ”..

Nikolay, 35 lat, Moskwa

„Sześć miesięcy temu u mojego męża zdiagnozowano raka w stadium III. To bardzo przerażające, a kto przeżył, zrozumie. Podjęliśmy się chemioterapii. I zacząłem podawać mu ASD, o którym przez mgłę coś sobie przypomniałem. Pił przez kilka miesięcy z rzędu z krótkimi przerwami, generalnie wszystko było zgodnie z instrukcją. Dałem mu też zioła. Po chwili poszedłem na badanie - i lekarze byli w szoku: guz zmniejszył się o połowę. W rezultacie tylko 20% tego, co z niego zostało. Podczas gdy my kontynuujemy kurs ”.

Swietłana, 44 lata, Archangielsk

Choroby układu pokarmowego

„Stosowanie ASD zdecydowanie daje dobre rezultaty w leczeniu zapalenia żołądka. Mój mąż cierpi na tę chorobę niemal od dzieciństwa, a ostatnio bolał go w nocy ból - nie ustępuje. I nawet płatki owsiane i buliony nie pomagają - nie można już poprawić odżywiania. Cóż, ogólnie rzecz biorąc, prawie z rozpaczy, zacząłem brać to ASD. Po 2 tygodniach wszystkie bóle ustąpiły - to była niespodzianka. Teraz zobaczmy, co będzie dalej, ale na razie zdecydowanie stawiam 5 na 5! ”

Irina, 56 lat, Samara

Czasami pojawiają się również negatywne opinie na temat stosowania frakcji 2 ASD.

„Nie lubię pisać negatywnych recenzji i wyrzucać negatywnych opinii, ale jak to mówią, negatywny wynik jest również wynikiem. Postanowiłem więc opowiedzieć swoją historię. Cały czas od dziecka miałem problemy z wątrobą, ciągle wykonuję badania - biochemię krwi i inne. Ale nigdy nie otrzymałem jasnej odpowiedzi od lekarzy. Dlatego już się poddałem i postanowiłem spróbować tego cudownego leku o okropnym zapachu. Więc po 10 dniach tylko się pogorszyło - bóle po prawej stronie są po prostu straszne. Przerwała leczenie i przeszła na swój zwykły kurs ”.

Victoria, 49 lat, Taganrog

Choroby serca i naczyń krwionośnych

„ASD pomogło mi poradzić sobie z bólem serca. Lek kupiłem w aptece weterynaryjnej, piłem przez 2 tygodnie. Rezultaty są następujące: w końcu zaczęła mijać bezsenność, ustąpiły bóle w sercu. Wypił tylko 5 kropli rano i wieczorem (popijając mlekiem). Teraz zwiększyłem dawkę do 25 kropli. Zobaczę, co będzie dalej. Życzę wszystkim dobrego zdrowia!

Paweł, 45 lat, Władywostok

Choroba nerek

„Od dawna bolą mnie nerki, ciągle biorę leki, wizyta u lekarza. Ogólnie zacząłem szukać nowych środków. Czytałem recenzje o stosowaniu leku ASD 2 u ludzi, które wydają się dobre, ale do leczenia zwierząt - tak ogólnie doskonałe. Wypiłem 1 kurs w ciągu tygodnia, ale oto co się stało. Senność - śpię 12 godzin, jestem bardzo zmęczony, mam zły humor. W efekcie jedna nerka zaczęła bardzo źle pracować - trafiła do szpitala. Generalnie nie polecam używania go do samoleczenia - pamiętaj, aby nie być zbyt leniwym, aby iść do lekarza i zapytać, czy potrzebujesz ASD 2.

Antonina, 63 lata, Perm

Wzmocnienie odporności

„Z własnego doświadczenia byłem przekonany, że ten lek jest doskonały dla wzmocnienia układu odpornościowego. W ciągu ostatnich 2 lat moje przeziębienia stały się częstsze i nawet raz miałem grypę. Może wiek wpływa, może coś innego - ale coś jest nie tak z ciałem. Więc wziąłem tylko miesięczny kurs według zwykłego schematu leczenia - 70 kropli dziennie. A teraz nie cierpię przez całą zimę. Polecam stosować jako ogólny tonik, dobrą alternatywę dla szczepień ”.

Nadieżda, 55 lat, Moskwa

„Zacząłem też mieć problemy z odpornością, choć od dawna - około 16 lat. Zapalenie oskrzeli, grypa i ARVI - bez tego nie minął rok. Tradycyjne metody - czosnek, musztarda niewiele pomogły. Postanowiłem więc spróbować ASD. Jest stymulantem i adaptogenem. Od 3 lat w ogóle się nie przeziębiłem, z rzadkimi wyjątkami. Dlatego zdecydowanie musisz pić! Ale nie sądzę, że jako lekarstwo na raka, nadciśnienie itp. Ale zdecydowanie podnosi odporność! ”

Askat, 36 lat, Ałmaty

Choroby ginekologiczne

Sporo recenzji można znaleźć na temat stosowania leku ASD-2 u ludzi w leczeniu chorób ginekologicznych. W niektórych przypadkach pacjenci twierdzą, że lekarstwo pomogło im nawet w uzyskaniu długo oczekiwanej ciąży..

„Mój mąż i ja od dawna chcieliśmy mieć drugie dziecko - odkąd pierwsze skończyło 5 lat. Ale minęło już 6 lat, a wreszcie pół roku temu urodziła się córka. Przez cały ten czas po prostu nie mogłam zajść w ciążę - a jaki jest problem, lekarze nie mogli zrozumieć. Byłem już na skraju rozpaczy - myśleli o adopcji, ale potem postanowili dać drugą szansę. A potem dowiedzieli się o ASD - okazuje się, że brat męża leczy nim gruźlicę. Ja też zdecydowałem się spróbować. Smród był obrzydliwy, ale po prostu nie było wyjścia. Po 3 miesiącach w końcu zdałam sobie sprawę, że jestem w ciąży. Słyszałem też, że są leczeni na raka - ale nie wiem. Ale zdecydowanie pomógł mi poradzić sobie z bezpłodnością ”.

Tatiana, 34 lata, Lipieck

„Niedawno zachorowałem na pleśniawki. Początkowo nie przywiązywała wagi, ale potem zaczęły się komplikacje. Potrzebowałem bardzo skutecznego środka, więc skonsultowałem się z przyjaciółmi, bo jak wielu nie lubię chodzić do lekarzy. Tak więc już od dawna leczono się z ASD. Nawet raczej nie jest leczony, ale po prostu przyjmuje się do ogólnej profilaktyki. Mówi, że system odpornościowy stał się lepszy i ogólnie czuje się bardziej energiczny. Kupiłem to lekarstwo za śmieszną kwotę 250 rubli. Zaczął się douch - należy rozcieńczyć 1 ml w pół szklanki wody i zassać lewatywą. Tylko zapach jest okropny! Ale objawy ustąpiły po 3 dniach. Myślałem, żeby jechać dalej, ale 5 dnia zatrzymałem się - wszystko się skończyło. Są cuda! ”.

Alexandra, 39 lat, Tiumeń

Gruźlica

„Dzięki Bogu osobiście nie chorowałem na gruźlicę. Ale znam jedną historię z pierwszej ręki, że przyjaciółka wyleczyła męża z zamkniętej gruźlicy. W tym celu pił lek ASD przez sześć miesięcy - mówią, że 2 razy dziennie, 35 kropli rano i wieczorem, w niedziele jest przerwa. A ja osobiście wyleczyłem ich z bólu gardła, który strasznie męczył zimą. Ogólnie znam co najmniej 2 fakty, które potwierdzają: ASD pomaga ”.

Maria, 35 lat, Sergiev Posad

„Dwa lata temu postawiono mi tak nieprzyjemną diagnozę - wrodzona gruźlica płuca prawego. Poszliśmy dać tabletki, ale one pomogły niewiele, jeśli nie gorzej. Początkowo wydawało się, że wszystko idzie dobrze, ale potem dynamika gwałtownie się pogorszyła - generalnie zdecydowanie nie poszedłem do naprawy. Piłem ASD według tego schematu: 5 dni, potem 3 dni wolne i tak dalej przez 2 miesiące. Liczbę kropli stopniowo zwiększano od 5 do 35, przyjmowanych rano i wieczorem. Teraz dochodzę do siebie - znowu przeszłam na tabletki. Ogólnie do końca. Dlatego jeśli ASD nie leczy, to przynajmniej zdecydowanie pomaga ”.

Anatolij, 38 lat, Krasnodar

Choroby skórne

„Mam nadzieję, że moja recenzja komuś pomoże. Ogólnie miałem niezbyt trudny przypadek - nużycę. Ale choroba jest nadal nieprzyjemna - i bardzo trudno ją wyleczyć do końca. Postanowiłem przypomnieć koledze o wypiciu leku ASD frakcji 2 dla osoby. To tak dobrze, że wtedy jej posłuchałem. Od 2 lat nie miałem nawrotów nużycy. Już zapomniałem o bólu. Ogólnie lek zdecydowanie pomaga ”.

Nadieżda, 32 lata, Sankt Petersburg

„Słyszałem o tym cudownym leku i zdecydowałem się leczyć atopowe zapalenie skóry. Dla tych, którzy nie wiedzą: to przewlekłe zapalenie skóry. Ogólnie ASD piłem przez 2 tygodnie - nie było wyniku. Lekarz skarcił - po co ja eksperymentuję na własnym ciele. I ogólnie ma rację. Nie polecam przyjmowania leku - przynajmniej najpierw skonsultuj się z lekarzem ”.

Pavel, 45 lat, Nowosybirsk

„Całe życie męczyły mnie wysypki, swędzenie, zapalenie skóry i wszelkiego rodzaju alergie. Leczenie pigułkami pomaga, ale nadal nie ma specjalnego efektu - być może organizm jest do tego przyzwyczajony. Zdecydowałam się na samoleczenie, chociaż wiem, że to nie jest opcja - ale co robić. Natknąłem się na recenzje frakcji ASD-2. Przeważnie dobre, ale są też złe. Piłem przez 3 miesiące według tego schematu: 5 dni przyjmowania 35 kropli rano i wieczorem, 2 dni odpoczynku. A co mogę powiedzieć - jestem całkowicie zdrowy! Od kilku miesięcy nie dręczą mnie żadne alergie, zapomniałam o wysypce, skóra wreszcie odzyskuje zdrowie. Zalecam zwrócenie uwagi na ten lek, jeśli inne leki nie pomagają. ”.

Irina, 25 lat, Berezniki

Znajoma mi to przyniosła, po tym, jak skarżyłem się jej na całkowite zmęczenie i osłabienie organizmu, bóle głowy, dziś piję przez 5 dni, 0,5 kostki 2 razy dziennie. Efekt jest super! Żadnego zmęczenia, katar zniknął w ciągu jednego dnia, doskonały przypływ siły, chociaż trzeciego dnia doszło do nasilenia bólu głowy, ale minął. Teraz flegma wypłynęła z płuc, a uderzenia gorąca prawie ustąpiły (Usunąłem wszystko dwa lata temu) generalnie od 50 lat lek super! Oto zapach i smak - TIN, najważniejsze to robić wszystko szybko i na wydechu! Zdrowie dla każdego!

Chcę również podzielić się swoim osobistym doświadczeniem.
Obejrzałem film o ASD 2.
W tym momencie nie miałem uczucia sytości po jedzeniu. Postanowiłem spróbować.
Stosowany na tych samych kursach, dwa razy dziennie przed posiłkami, przez pięć dni. Prawie szklanka wody. I trzy dni przerwy.
Naliczyłem 30 kropli gdzieś w 8 podziałkach na strzykawce, czyli mniej niż 1 ml.
Po pierwszym kursie po jedzeniu zaczęło pojawiać się uczucie sytości. Ale! Apetyt na drugim i trzecim kursie stał się dobry
Ale czuję, że przełyk jest zdrowy!

Zauważyłem również oparzenia drożdżowe w przełyku od produktów mącznych.
Zabiłem ich pirantem.

Istnieje również metoda szokowa wzdłuż Dorogova, cztery razy dziennie, ze wzrostem kropli.

Przeszła dwie operacje z powodu opłucnej, już po drugiej operacji płyn zaczął gromadzić się w jej płucach, nie wiedziałem co robić, lekarze rozłożyli ręce. Frakcję brałem na pusty żołądek przez 10 dni, popijając naturalną kawą. Płyn w płucach zmniejszył się 3 razy z 99 mm do 33 mm, co jest dopuszczalne. Lekarze wzruszają ramionami. Zrobiono to z rozpaczy, ponieważ. Lekarze nie potrafią określić przyczyn wysięku opłucnowego, ale fakt pozostaje. Wypiłem ten kurs w lutym 2020 roku.

Moi drodzy, jeśli chcecie mieć panaceum w domu dla siebie i wierzyć w to, to jest to wasz narkotyk. Ale musisz go używać bardzo ostrożnie i bardzo wierzyć w jego wpływ na organizm. ASD-2 piję od 17 lat, nie regularnie, czasami w zależności od nastroju do jego stosowania, czasami co tydzień co kilka miesięcy, raz w roku przez 40 dni zawsze siadam na kursie, czasami płuczę gardło i nos w razie potrzeby i biczę kiedy to konieczne, i mikroklystry, gdy jest to konieczne. W końcu życie toczy się dalej, a rany przechodzą przez ciało i pochodzą z zewnątrz. Ale 17 lat temu, kiedy zacząłem pić trzeciego dnia po wypiciu 5 (.) Kropli, czułem się, bo ASD wydziela zapach, także przez gruczoły potowe. W ciągu ostatnich lat było tak wiele niuansów. Ale fakt, że zachowuje się pozytywnie, mogę powiedzieć na pewno. Nadieżda Semenova ma książkę „Eliksir ASD trzeciego tysiąclecia, źródło siły i zdrowia”. Znajdź, przeczytaj. Zanim zaczniesz używać leku, przeczytaj wystarczająco dużo informacji o tym, jak go używać specjalnie dla Ciebie, aby nie zaszkodzić, nie zagęścić krwi, nie zaczynać od dawki nasycającej. Musisz wiedzieć: jak jeść podczas przyjmowania, ile wypić płynów, jak nie wpaść w kłopoty z alkoholem, jeśli zdecydujesz się pić podczas leczenia. W lutym synek cierpiał na okropny ARVI przez dwa tygodnie (39,5) z podejrzeniem zapalenia płuc, wszystkimi objawami obecnej infekcji, opiekowałem się nim i nie zachorowałem tylko dlatego, że zacząłem pić ASD, a teraz piję, aby zapobiec koronacji. Informacje w internecie, co to jest i jak działa antywirus. Szukaj metod i WIERZ. Lek pomaga. Może nie od razu, nie od pierwszych dni. Wszystko będzie dobrze. Zdrowie dla CIEBIE. Nie rezygnuj z podstawowego leczenia. Działa równolegle.

ASD, jako panaceum na wiele chorób. Testowany osobiście!

Streszczenie:

Witam ponownie, drodzy abonenci, czytelnicy i goście 9111..ru!

Czy wiesz, co to jest ASD? Jeśli nie wiesz, powiem ci.

Co to jest ASD

ASD to antyseptyczny środek pobudzający Dorogova.

Lek ASD ma swoją nazwę dzięki naukowcowi, który go opracował - Aleksiejowi Własowiczowi Dorogowowi. Jego pełna nazwa: antyseptyczny środek pobudzający Dorogowa.

ASD został opracowany przez A.V. Dorogov w 1947 roku w wyniku silnego efektu termicznego na surowce mięsno-kostne i ich sublimacji, co przypomina zasadę działania bimberu..

U zwykłych ludzi ASD nazywane jest „GŁĘBOKIM” ze względu na swój specyficzny zapach. Od razu powiem, że zapach ASD przypomina zapach zgniłego mięsa. ALE! Jeśli ktoś chce pozbyć się tej lub innej choroby, uwierz mi, żadne zapachy go nie powstrzymają. Poniżej opiszę metodę, która pomogła mi zastosować ASD pomimo powyższego minusu.


Zasada działania ASD

Opierając się na definicji, którą A.V. Dorogov nadał swojemu wynalazkowi, substancja ta jest środkiem antyseptycznym. Oznacza to, że nie jest to lek celowany, ale środek stymulujący układ odpornościowy, który jednocześnie ma wyraźny efekt antyseptyczny. Wchodząc do ludzkiego ciała, nie jest odrzucana przez żywą komórkę, ponieważ odpowiada jej strukturze.

-normalizacja poziomów hormonalnych;

-normalizacja obwodowego i ośrodkowego układu nerwowego;

-poprawia procesy metaboliczne w organizmie;

-stymuluje układ odpornościowy;

-przyczynia się do normalizacji funkcjonowania wszystkich układów narządów człowieka, wpływając na ich pracę na poziomie komórkowym.

Przez cały okres stosowania ASD odnotowano wiele przypadków wyleczenia z chorób nawet u tych pacjentów, którym nasza oficjalna medycyna „położyła kres”. Przy pomocy ASD można było całkowicie pozbyć się nawet takich chorób, jak:

A to wciąż daleko od pełnej listy chorób, w których ASD naprawdę pomaga..

W rzeczywistości ASD pomaga leczyć prawie wszystkie choroby.

I ten fakt ma bardzo proste wyjaśnienie. Wszyscy wiemy, że silny układ odpornościowy zapobiega rozwojowi chorób w organizmie człowieka. ASD jest silnym stymulantem, dlatego nazywany jest także „pomocnikiem” odporności..

Właściwości antyseptyczne ASD sprzyjają gojeniu się różnego rodzaju ran, urazów, owrzodzeń, także grzybiczych. Lek działa regenerująco na tkanki. Dlatego ASD to prawie panaceum na wszelkie dolegliwości..

Osobiste doświadczenie

Kiedyś dręczył mnie ciągły kaszel. Miałem zapalenie tchawicy i oskrzeli. Mogłabym kaszleć miesiącami. Aż pewnego pięknego dnia usłyszałem od znajomego o ASD. Postanowiłem spróbować.

Od razu zarezerwuję, że do podania doustnego potrzebna jest druga frakcja ASD.

Tak więc w dniu „X” kupiłem w sklepie „Kot i Pies” małą buteleczkę 2 frakcji ASD i wróciłem do domu. Powiedziano mi już instrukcje użytkowania. Mianowicie:

-wieczorem zaparzyć do szklanki dwie torebki aromatyzowanej herbaty;

-rano wlej niewielką ilość tej herbaty (na jeden łyk), skąd szybko kapie 5 kropli ASD (bez oddychania), wypij jednym haustem na pusty żołądek i wypij resztę herbaty;

-zacznij oddychać później.

Drugiego ranka było już 10 kropli ASD, a trzeciego - 15.

Wierz lub nie, ale kaszel ustąpił po 3 dniach!

Nie jest to zaskakujące, ponieważ ASD leczy gruźlicę..

Leczenie gruźlicy za pomocą ASD

Gruźlica to bardzo poważna i straszna choroba pod każdym względem. Gruźlica jest trudna, trudna do leczenia, a także pociąga za sobą poważne konsekwencje dla ogólnego stanu organizmu człowieka. Leczenie gruźlicy to długi proces.

Wszyscy wiedzą, że rozwój gruźlicy jest utrudniony przez dobrą ludzką odporność, gdy prątek gruźlicy (prątek Kocha) jest po prostu tłumiony, a choroba nie zaczyna się rozwijać.

Metoda przyjmowania leku na gruźlicę została opracowana i opisana przez samego A.V. Dorogova. Odpowiada to następującemu schematowi: 1 raz dziennie, rano, na czczo, wypij 5 kropli leku rozcieńczonych w pół szklanki przegotowanej zimnej wody. Pij przez 5 dni, a następnie zrób trzydniową przerwę. Przez następne 5 dni zwiększ liczbę kropli z 5 do 10 na tę samą pół szklanki wody. Potem znowu 3 dni przerwy. Kolejny pięciodniowy kurs zawiera już 15 kropli na pół szklanki. Po 3 dniach stężenie wzrasta do 20 kropli i utrzymuje się do końca pełnego kursu.

Należy pamiętać, że ASD nie można rozcieńczać wodą mineralną ani gazowaną.!

Archiwa NKWD odtajniły lek, który wyleczył umierającą matkę Berii. Zacznij od 5 kropli...

Jak ASD wyleczyła umierającą matkę Berii, można przeczytać tutaj Więcej >>>

Od autora

Możliwe, że ktoś będzie się śmiał, ale 15 lat temu użyłam już szamponu Horse Power, żelu dla koni i kremu Burenka, które kupiłam w tym samym sklepie Cat and Dog. A teraz wszystko to jest sprzedawane w naszych aptekach!

Potem, kiedy po raz pierwszy próbowałem leczyć się z ASD, sprzedawcy w sklepie "Kot i Pies" powiedzieli mi, że druga frakcja ASD jest często kupowana od nich przez likwidatorów wypadku w Czarnobylu.

A ludzie kupują trzecią frakcję ASD do leczenia chorób skóry.

Wierz lub nie, ale po zażyciu ASD nie rozumiałem, skąd biorą się moje siły! Trzepotałem jak motyl i nie męczyłem się, ciśnienie krwi wróciło do normy, praca jelit i przez dwa lata nie zachorowałem!

A moja przyjaciółka straciła 9 polipów w żołądku. Lubię to!

A także w moim domu przy następnym wejściu mieszkał Nikołaj Władimirowicz Nikołajewski, który miał szczęście pracować z A.S. Dorogovem:

„Miałem szczęście pracować obok Aleksieja Własowicza. Stworzony przez niego cudowny lek kilkakrotnie mnie leczył, a on sam nieustannie go wykorzystywał w swojej pracy - leczył zwierzęta. I oczywiście ludzie. Chcę powiedzieć czytelnikom biuletynu to, co widziałem i wiem ”.

A także materiały gazety "Vestnik" ZOZh " o ASD. Więcej >>>,

I dalej. Zakażenie koronawirusem COVID-19 umiera z powodu środka antyseptycznego i mydła? DIES! W przeciwnym razie, dlaczego teraz ciągle myjemy ręce mydłem i używamy środka antyseptycznego? A ASD to środek antyseptyczny. Nie rozumiem, dlaczego ASD jest nadal weterynarzem. leku i dlaczego nie prowadzi się dalszych badań w celu uzyskania na jego podstawie leków dla ludzi.

Czekam na kontakt z Państwem. Z góry dziękuję za pełne szacunku i poprawne podejście do przeciwników.

Życzymy szczęścia, zdrowia, miłości i pomyślności. Dbaj o siebie i swoich bliskich.

leczenie frakcją (ASD-2 i ASD-3)

cześć wszystkim!
Niedawno dowiedziałem się o Frakcji (ASD-2 i ASD-3) - o jej wspaniałych właściwościach. Kilka plusów - poza * magicznym * zapachem. to jest coś) cóż, oczywiście alkohol jest przeciwwskazany i nie jest łatwy do zażywania przez długi czas. (Nie będę dużo pisać, można o tym poczytać w internecie) Czy ktoś zna ten lek? Recenzje są interesujące. Jeśli chodzi o temat, to nie byłoby źle ukarać winnych w ten sposób) łączenie przyjemności z przyjemnością i karą i korzyścią!

2012-04-08 o 22:18

Około 15 lat temu był boom na ten lek. W aptece sprzedawano zarówno frakcję zewnętrzną, jak i wewnętrzną. W moich oczach leczono nim kilka osób. Niestety cud okazał się mitem. Efekt był tylko w leczeniu chorób skóry. Zmarły dwie osoby walczące z rakiem. przebieg choroby był zgodny z wersją klasyczną. Na początku choroby był tylko niewielki efekt tonizujący. Prawdopodobnie zawiodłam Pani Olga, ale fakt pozostaje.

2012-04-09 o 05:23

Nie powiem nic o ASD-3, ale ASD-2 bardzo pomaga. Nie zamierzam spierać się o raka, ale w przypadku niektórych chorób to pomaga. Osoba, na której widziałem lek, to mój ojciec. Operacja, którą musiał wykonać, nie była już konieczna. Ten preparat ma dwie wady, okropny zapach (i musi być przechowywany w lodówce) i długie spożycie.

2012-04-09 o 07:58

dzięki za odpowiedzi.
Co do ASD-2 to mam znajomych, którzy dosłownie stanęli na nogi, bo to nie była udana operacja i konsekwencje nie były w porządku, a osoba biegnie teraz na starość i takich przykładów jest więcej niż jeden. Jeśli chodzi o śmiertelne skutki, należy najpierw skonsultować się z osobami znającymi się na rzeczy, ponieważ w internecie nie wszystko jest napisane, jak dobrze to zabrać na określone dolegliwości, na tym polega niebezpieczeństwo, bo wszystko jest indywidualne, a nie fakt, że stało się to od frakcji! Jest sprzedawany do klinik weterynaryjnych i nie jest szczególnie drogi. Andrey, nie zawiodłeś mnie. Nie denerwuję się, żeby to zaakceptować, po prostu ciekawa jest opinia tych, którzy się natknęli... No a co z tematem, kiedy wina jest, chociażby obecność Mistrzyni frakcji lub Pana podczas codziennego użytkowania i uświadomienie sobie, czym jest zapach, to niby niezła kara)

2012-04-09 o 11:55

Przeczytałem opis leku. Coś mi przypomina. Jaki jest jego zapach?

2012-04-09 o 12:38

oleista ciecz o gęstym, ciężkim zapachu przypominająca mieszankę osadu + ścieków + zsyp na śmieci. coś takiego. trudne do opisania (mączka kostna i żaby.. skład jest)). Najważniejsze to NIE otwierać butelki) wystarczy nakłuć gumowy korek igłą i wciągnąć do strzykawki, a następnie wyjąć ją z igły, kapać tyle ile potrzeba, a resztę opróżnić (nie wyjmować igły) - wszystko schować w słoiku i zamknąć folią lub wieczkiem w torebce i lodówce! przyjmować wyłącznie na pusty żołądek i 1 godzinę przed posiłkiem i nie w czystej postaci (spalisz wszystko dla siebie) ale z przegotowaną chłodną wodą (aromat nasila się w ciepłej)) itp. NIE wąchaj tego, co pijesz! W rzeczywistości wszystko nie jest takie straszne i obrzydliwe, przyzwyczajasz się do wszystkiego, jeśli chcesz żyć i być zdrowym, a co najważniejsze, wiarą i zyskać siłę moralną i cierpliwość! Dobrze, jeśli w pobliżu jest silna osoba, która będzie wspierać, a jeśli nie, to musisz nastawić się na pozytywne! Wstań z kolan i pchaj jak czołg, nie spoglądając wstecz na problemy! Jeśli chodzi o dawki i przebieg, wszystko napisałem indywidualnie, tylko ogólnie, a jednak zacznij od małych i zwiększaj, a wręcz przeciwnie, alkohol nie jest dozwolony! Ile razy dziennie i ile kropli itp. - ten, kto to rozumie, już mówi, nie samoleczenia!

2012-04-09 o 14:12

Dla wyjaśnienia, pacjenci z rakiem umierali nie z powodu leku, ale z powodu choroby. Chciałem tylko powiedzieć, że nie pomogło w przypadku raka.

2012-04-09 o 15:30

chyba wszystko było zbyt zaniedbane (miałam znajomych - jedna kobieta około 50 lat przeszła chemioterapię - przeżyła i w wieku 63 lat mimo przeszłości wygląda młodo. Druga cierpiała do 30 lat i potem wszystko wróciło do normy i nawet urodziło dziecko to dobrze o Kylie Wszyscy słyszeliśmy minogi i inne gwiazdy w ten sam sposób. Wszystko jest indywidualne i niestety nie jesteśmy w bajce i nie ma magicznej różdżki, która by wszystko naprawiła szybko ((wszystko musi być rozwiązane szybko i nie odkładane.) Frakcja jest jedną z opcji zbawienia, jeśli nie do końca późno. nie rozmawiajmy o smutnych rzeczach. musimy wierzyć w najlepsze-)

2012-04-09 o 20:25

Tak, jeśli choroba nagle się wydarzyła, trzeba walczyć do końca, wykorzystać wszystkie możliwości, zwłaszcza leki, które mają pozytywne doświadczenia w stosowaniu.

2012-04-10 o 02:07

Tak, ale niektóre lekarstwa czasami nie są bardzo ważne, aby wierzyć zarówno w siebie, jak iw Boga i dostroić się do pozytywów, co jest ważne. Ile przypadków przeprowadzono, gdy przeprowadzano eksperymenty - niektórym pacjentom podawano lek, a innym zaszczepiano, że to też lek, ale była to zwykła woda))), a tym, którym woda szybciej się regenerowała)) tu jest siła myśli. ale oczywiście zdarzają się przypadki, gdy autohipnoza nie wystarczy, musisz połączyć oba leki i mieć pewność, że możesz przejść przez trudności, stanąć na nogi i zapomnieć o tym wszystkim jak zły sen i nadal żyć i cieszyć się pozytywnym -)!

2012-04-11 o 23:45

Boże, zabroń każdemu w życiu myśli o celowości tego leku! Kiedy pojawiają się kłopoty, ludzie popadają w skrajności. Ten lek jest przeznaczony do leczenia zwierząt. I nie każdy lekarz weźmie odpowiedzialność za przepisanie go osobie. I każdy, kto musiał na niego patrzeć z powodu skrajności, nie będzie mógł podzielić się Twoim entuzjazmem, omawiając postawione przez Panią pytanie, pani Olga. Można znaleźć wiele innych sposobów na zabawę z niewolnikami.

2012-04-12 o 04:30

Pani TALI, dziękuję za opinię na ten temat. Nikogo nie denerwuję, a tylko pytam o ten lek! Wiem, że początkowo był przeznaczony tylko dla zwierząt, ale potem zaczął pomagać ludziom (po eksperymentach i przekonaniu, że nie będzie krzywdy), a są tacy znajomi, którym frakcja pomogła i znacząco. Wiele leków nie jest najpierw testowanych na ludziach. Każdy sam decyduje, jak żyć i radzić sobie z trudnościami. Gdybym przeszedł kurację tym lekiem, byłbym w stanie w 1000% stwierdzić, jak i co do tej pory tylko informacje od tych, którzy sami go wypróbowali lub znajomych. Jeśli chodzi o niewolników, to z pewnością jest wiele sposobów) oczywiście nikt nie będzie zmuszony traktować nikogo frakcją, to nie jest żart, ale jej zapach jest bardzo interesujący) scat odpoczywa.

2012-04-12 o 14:01

Dobra pora dnia. Podzielę się sekretem - jak wziąć ten lek, aby w ogóle nie było zapachu. Sprawdzone i wymyślone przeze mnie osobiście. Więc. Z apteki bierzemy paczkę kapsułek Viardot-Forte. Lek ten jest zapakowany w miękką, dużą kapsułkę żelatynową. Bierzemy dwie strzykawki. Lepiej pięć. Obie igły odłączamy od strzykawek, dzięki czemu można je łatwo i łatwo założyć i wyjąć ze strzykawki. Bierzemy jedną strzykawkę. Zakładamy igłę. Kapsułkę przebijamy lekiem od samego końca i wyciągamy olej (można go wypić - jest to olej z kiełków pszenicy). Następnie odłączamy strzykawkę od igły (aby nie przekłuć dwukrotnie kapsułki). Teraz nie potrzebujemy tej strzykawki. Bierzemy kolejny. Zakładamy igłę i pobieramy z butelki niewielką ilość ASD. Z reguły jest to 1 ml. - tyle zajmuje kapsułka żelatynowa. Odłącz igłę. Uwaga! nie wciskać strzykawki! w przeciwnym razie ciecz wycieknie. Teraz podłączamy strzykawkę do igły, której końcówka znajduje się w kapsułce. I zaczynamy wstrzykiwać lek. Po chwili stanie się to trudne. Ponieważ w kapsułce oprócz leku znajduje się również powietrze. Następnie - przyłożyć końcówkę igły do ​​kropli powietrza - trzymając kapsułkę do góry i wyciągnąć ją - tworząc podciśnienie. Kapsułka lekko się zgniata. Odwrócić kapsułkę - lek poda się do końca strzykawki, a powietrze pobrane z kapsułki pójdzie do góry. A puszczenie tłoka - lekkie naciśnięcie - lek z łatwością dostanie się do kapsułki. Ale nie próbujcie jej przepełniać - jak przy wyjmowaniu igły - nadmiernie zalana ciecz, która pod ciśnieniem - wytrysnie z kapsułki. Ostatni etap - wyjęcie igły z kapsułki należy przeprowadzić pod bieżącą zimną wodą pod kranem. Dzięki temu przypadkowo rozpryskiwane krople natychmiast trafiają do ścieku. Mamy też pod ręką filiżankę wody lub mleka. Aby natychmiast po wyjęciu igły i wypłukaniu leku uwolnionego z kapsułki wodą, wypić kapsułkę. Ponieważ ASD prawie natychmiast rozpuści żelatynę. Ale będziesz miał czas na picie - bez wąchania. Następnie bierzemy pozostałe strzykawki - zakładamy igły i zamykamy nasadkami na igły. I wyrzucamy.

2016-09-13 o 20:23

Moja bliska koleżanka z lekiem ASD wyleczyła gruźlicę płuc, a raczej tak było najtrudniejsza chemioterapia antybiotykami przeciwgruźliczymi nie poprawiła się przez pół roku i postanowiono przenieść ją na terapię rezerwową, czyli drugą linię, są one jeszcze trudniejsze i jeszcze bardziej destrukcyjne dla zdrowia, ale jedno Doświadczony phthisiatrician, którego ją znalazłem, powiedział jej, że na razie wyjeżdżamy na te same antybiotyki, ale łączymy ASD. Powiedział, że nie mogę tego oficjalnie przepisać, lek jest weterynaryjny, ale otrzymaliśmy doskonałe wyniki. Jak to wypiła, to osobna piosenka, chłopaki, to prawdziwa bohaterka, nie pamiętam, jaki to był typ ASD 2 czy 3, ale strasznie pachniał dobrze rozłożoną padliną. W moim ASD 2. Po 4 miesiącach na RTG płuc była niesamowita pozytywna dynamika, po 7 miesiącach była zdrowa.Zdrowie do dziś. Więc co jeszcze pomaga.

2016-09-13 o 20:47

Marina, 38 lat
Moskwa, Rosja Marina, czy ten sposób przyjmowania ASD nie powodował dyskomfortu w żołądku lub przełyku, zwłaszcza przy długotrwałym stosowaniu? Ponieważ nierozcieńczony ASD spala błonę śluzową, a momentowi kontaktu leku z błoną śluzową nie można zapobiec. Intensywne picie może wygładzić, ale nie chronić przewodu pokarmowego przed kontaktem z nierozcieńczonym lekiem. Przy dłuższym stosowaniu w ten sposób można dostać nie tylko zapalenie żołądka, ale także nadżerki i wrzody żołądka oraz / lub przełyku. Jak sobie z tym radzisz?

2016-09-13 o 20:57

ASD-2 przyjmuje się z wodą lub herbatą (jeśli pacjenci są wrażliwi!) I dozuje się stopniowo, kropla po kropli, i mniej - smak jest znośny! Nie ma nic złego i nie ma żadnych skutków ubocznych! Pomaga - ale nie każdy lekarz powie i - lub wie o nim! (

Zapach jest okropny. toleruje smak - najważniejsze jest przygotowanie się do poprawy! Piłem z wodą! Uspokój się! Trzeba pić na loggii lub w łazience))) zapach jest mocny (A jednak-ŚCIŚLE (!) _ Bez alkoholu, nawet piwa. Kurs min 4 miesiące!

2016-09-14 o 20:41

W dawnych czasach radzieckich pracowała w aptece. bardzo rzadko przepisywana maść z ASD. Gotowała siebie i swoich kolegów. Zapach jest ostry dla całej apteki. Powiedzieli, że na zewnątrz to dobrze pomaga, ale ja sam nie słyszałem recenzji. Frakcja ta została potraktowana jako coś nietykalnego, gdyż „znający się na rzeczy” robotnicy mówili, że był to wyciąg ze zwłok (prawdopodobnie zwierząt), ale o składzie nie wspomniano oficjalnie. :-)

2016-09-14 o 20:53

Frakcje ASD zostały pierwotnie opracowane jako lek weterynaryjny. W latach 60-70 ubiegłego wieku. Deweloper zmarł, projekt nigdy nie został ukończony. W tej chwili leki te nie mają oficjalnej rejestracji jako leki, a jedynie jako suplementy diety. I są sprzedawane we wszelkiego rodzaju „sklepach ze zdrowiem”. (nie wszystkie typy)

2016-09-14 o 22:16

. ASD frakcja 2 k. Uznano, że jest najskuteczniejszym lekiem w leczeniu chorób układu pokarmowego, płuc, skóry..
Jest znacznie bardziej efektywne i niedrogie narzędzie! Tak i niedaleko od tematu! http://medportal.ru/mednovosti/news/2014/10/13/407fecalmed/

04.12.2016 o 18:56

nie wszyscy producenci robią to dobrze, którego producenta kupiliście? W recepturze jest dużo fałszerstw i pomyłek… nie konsumenci, ale z nauki kiedyś mi powiedziało - co udowodniono dobrze w Armawirze, polecam… reszta jest wątpliwa. Nie mogą tego otwarcie zadeklarować. Skoro mamy weterynarię, chodzi o problem. A ludzcy lekarze nie mogą tego zalecać, ponieważ lek został przeniesiony na dziedzinę medycyny weterynaryjnej, chociaż był rozwijany. Cóż, mamy dużo dzięki J. U. Powodzenia wszystkim

04.12.2016 o 19:01

W 1943 r. Laboratoria kilku instytutów naukowych ZSRR otrzymały tajne zamówienie rządowe na rozwój medycyny nowej generacji. Lek ten miał chronić organizmy ludzi i zwierząt przed promieniowaniem, przyczyniać się do znacznego wzrostu odporności, a jednocześnie być niedrogi i dostępny do masowej produkcji. Wiele grup badawczych nie wykonało tego zadania.

Dopiero VIEV (Ogólnounijny Instytut Eksperymentalnej Medycyny Weterynaryjnej) w 1947 roku był w stanie przedstawić opracowany lek spełniający wszystkie wymagania. Laboratorium kierowane przez utalentowanego eksperymentatora, kandydata nauk A.V. Dorogov, w swojej pracy stosowała niekonwencjonalne podejście. Jako surowiec wykorzystano żaby, a jako metodę obróbki wybrano termosublimację tkanek z kondensacją cieczy. Tak przygotowany płyn miał właściwości antyseptyczne, gojące się i stymulujące. Lek nazwano ASD, czyli środkiem antyseptycznym Dorogova.

Jeśli Dorogov początkowo używał żab jako surowca, później zaczął używać mączki mięsno-kostnej. Nie wpłynęło to na właściwości otrzymanego preparatu, gdyż wysoka temperatura podczas termosublimacji „wymazuje” informację o tym, jaki rodzaj organizmu został wybrany jako surowiec. W rzeczywistości pierwszą otrzymaną frakcją była woda i nie miała wartości biologicznej. Kolejne frakcje, druga i trzecia, okazały się rozpuszczalne w wodzie, alkoholu i substancjach tłuszczowych, o unikalnych właściwościach. To frakcja 2 ASD i frakcja 3 ASD miały wpływać na organizmy ludzkie i zwierzęce..

Frakcja ASD 3 jest używana tylko do użytku zewnętrznego. Eksperymenty wykazały, że lek ten skutecznie niszczy wszelkiego rodzaju grzyby, pasożyty skóry, dezynfekuje rany. Ponadto ASD 3, oficjalnie stosowany tylko w weterynarii, wykazał doskonałe wyniki w leczeniu różnych patologii skóry, takich jak trądzik, egzema, zapalenie skóry, neurodermit, owrzodzenia troficzne. Co więcej, ASD-3 skutecznie pomagał nawet przy łuszczycy, która do tego czasu nie reagowała na leczenie farmakologiczne. Eksperymenty w leczeniu ludzi przeprowadzone na ochotnikach.

Frakcję 2 ASD rozcieńczono wodnym roztworem i zastosowano jako środek wewnętrzny i zewnętrzny. Eksperymenty na zwierzętach przeszły najśmielsze oczekiwania - leczenie różnych chorób było bardzo skuteczne i nie miało skutków ubocznych. Najbardziej pomyślne wyniki osiągnięto stosując ASD-2 w połączeniu z innymi lekami..

Przeprowadzono ogromną liczbę badań nad zastosowaniem ASD-2 w leczeniu wielu patologii narządów i układów. ASD-2 okazał się niezwykle skuteczny w leczeniu astmy oskrzelowej, na którą dotychczas medycyna nie znalazła skutecznych środków. Z pomocą ochotników zbadano zastosowanie ASD frakcji 2 u ludzi. W wyniku działania leku na organizm funkcje układu hormonalnego, odpornościowego, nerwowego i innych powróciły do ​​normy. Żylaki zostały wyleczone, długotrwałe stosowanie preparatu pomogło zwiększyć elastyczność tkanek i skóry, a także dało efekt odmłodzenia organizmu. W dziedzinie ginekologii ASD-2 okazał się najskuteczniejszy, skutecznie lecząc chlamydie, rzęsistkowicę, mięśniaki, włókniaki, mastopatię, raka piersi i macicy.

Po przeprowadzeniu szeroko zakrojonych badań lek zaczął być z powodzeniem stosowany w szpitalach i klinikach, w których leczyli się przywódcy partyjni i państwowi. Dość szybko lek zaczął zdobywać popularność wśród szerokich rzesz ludzi - najpierw w Moskwie, potem w innych miastach. Dorogov A.V. otrzymały tysiące listów ze słowami wdzięczności od uzdrowionych pacjentów, których oficjalna medycyna uznała za beznadziejnych. Sama obecna sytuacja wymagała uznania ASD-2 za oficjalny lek przeznaczony do leczenia ludzi. Frakcja 2 ASD stała się w tym czasie najskuteczniejszym lekiem w leczeniu chorób żołądkowo-jelitowych, płucnych, skórnych, onkologicznych, ginekologicznych i sercowo-naczyniowych. Ale naukowcy zajmujący wysokie stanowiska w Ministerstwie Zdrowia (kandydaci nauk, lekarze, pracownicy naukowi) byli zazdrośni o to, że tak skuteczny wielofunkcyjny lek został wynaleziony nie przez lekarzy, ale przez weterynarza..

Na Dorogova wywierano pewną presję, najpierw sugerując, a następnie „stanowczo”, aby zmienić nazwę leku, usuwając ze skrótu literę „D”, jednocześnie włączając do współautorów kilku wysokich rangą „luminarzy” medycyny. Przedstawiciele nauki chcieli nie tylko uzyskać część praw autorskich do wynalazku, ale także poznać tajniki wytwarzania leku. Dorogov odmówił, za co zapłacił - prokuratura obwodu uchtomskiego wszczęła przeciwko niemu postępowanie karne, zarzucając mu komercyjne wykorzystanie ASD. Przeprowadzono dochodzenie, podczas którego próbowano znaleźć osoby dotknięte narkotykiem. Ale te wysiłki poszły na marne - nie było ofiar. Ponadto okazało się, że Dorogov za własne pieniądze stworzył dwie instalacje do produkcji leku - dla Instytutu Weterynarii oraz do użytku domowego. Dzięki drugiej instalacji rozwój i stworzenie ASD odbyło się w jak najkrótszym czasie. Dochodzenie wykazało również, że naukowiec wydawał lek i całkowicie bezpłatnie doradzał ludziom jego stosowanie. W rezultacie sprawa została zamknięta.

Dorogov kontynuował swoją działalność badawczą i zidentyfikował inny obszar zastosowania drugiej frakcji ASD u ludzi. Przeciążenie nerwowe, zaburzenia w czynności układu hormonalnego u wielu mężczyzn zamieniają się w chorobę gruczołu krokowego. Jeśli ASD-2 jest stosowany jako jeden ze składników leczenia, wyleczenie jest szybkie i skuteczne. Ponadto lek stosowany profilaktycznie pomaga poprawić metabolizm, oczyścić organizm z toksyn i zwiększyć witalność..

Najwyższym przywódcom partii polecono zbadanie wpływu narkotyku na więźniów. ASD-2 był stosowany głównie w leczeniu i zapobieganiu gruźlicy, która jest szeroko rozpowszechniona w więzieniach. W rezultacie udało się kilkakrotnie zmniejszyć śmiertelność. Stosowanie ASD doprowadziło do tego, że wiele leków nie jest już poszukiwanych. W tym samym czasie lekarze wojskowi z powodzeniem przebadali ASD, wyleczając wiele osób, w tym wysoko postawionych, z poważnych chorób. W 1952 roku Komitet Farmakologiczny Ministerstwa Zdrowia ZSRR wprowadził ASD (frakcje 2 i 3) do katalogu farmaceutycznego i zezwolił na stosowanie leku. W rezultacie ASD zyskało szaloną popularność w Moskwie - ludzie dosłownie stali w kolejkach po butelkę płynnej frakcji przez kilka dni. Jednocześnie naukowcy nadal dokładnie badali ASD, badając jego właściwości fizykochemiczne i właściwości, aktywność biologiczną, skuteczność farmakologiczną. Kontynuowano doskonalenie technologii przygotowania.

Alexey Vlasovich Dorogov urodził się w 1909 roku w rodzinie chłopa ze wsi Chmielinka w obwodzie saratowskim. Od dzieciństwa przyszły naukowiec wykazał się wybitnymi zdolnościami w dziedzinie muzyki. Aleksiej miał doskonałe ucho, dobrze śpiewał i samodzielnie nauczył się grać na akordeonie, gitarze i flecie. Ale Dorogov wybrał swoje życie w innej dziedzinie. Jego matka zajmowała się położnictwem, leczeniem, osadzaniem kości, uzdrawiana spiskami. Być może to w jakiś sposób zadecydowało o wyborze przez Dorogova przyszłego zawodu. Alexey Vlasovich z powodzeniem ukończył instytut weterynaryjny, studiował w szkole podyplomowej, później został zaproszony do pracy w Ogólnounijnym Instytucie Eksperymentalnej Medycyny Weterynaryjnej. Do czasu powstania ASD Dorogov miał już solidne doświadczenie naukowe - 26 poważnych prac naukowych, 5 sprawdzonych wynalazków. Stworzenie leku zdolnego do skutecznej ochrony organizmów ludzkich i zwierzęcych przed różnymi środkami masowego rażenia stało się dla naukowca sprawą życia. A jego cel został uwieńczony sukcesem! Ale urzędnicy stawiają jedną barierę po drugiej, uniemożliwiając szeroką dystrybucję skutecznego leku. Utalentowany naukowiec poświęcił dużo energii i nerwów na walkę z zazdrosnymi ludźmi u władzy. W 1954 roku Dorogov, który miał zawał serca, został zwolniony z Instytutu Medycyny Weterynaryjnej. Pomimo chodzenia do wysokich autorytetów naukowiec nigdy nie został przywrócony do pracy. Nie wzięto pod uwagę, że twórca ASD otrzymał Nagrodę Państwową za swój wynalazek. Około rok po zwolnieniu Dorogova jego laboratorium zostało rozwiązane. Naukowiec zmarł jesienią 1957 roku, zanim skończył pięćdziesiąt lat...

Nowoczesna nauka lub „alchemia”?

Istnieje punkt widzenia, zgodnie z którym, tworząc SDA, Dorogov działał metodami średniowiecznych alchemików. Być może z tego powodu ASD jest często określane jako eliksir. Córka badacza, Olga Aleksiejewna, kandydatka nauk medycznych, homeopata i immunolog, ma ugruntowany punkt widzenia w tej sprawie. Jego istota sprowadza się do tego, że nie ma podstaw do zarzucania naukowcowi metodologii pseudonaukowej: Viimo Dorogov uważał, że tak jak węgiel drzewny jest sorbentem, organiczne produkty rozkładu mogą służyć jako dezaktywatory, czyli zapobiegać szkodliwemu wpływowi na organizm. Takie podejście nie ma bezpośredniego związku z ideami średniowiecznych alchemików..

Dlaczego SDA nie zostało oficjalnie uznane?

Nadal nie ma jasnej odpowiedzi na to pytanie. Przez lata od czasu wynalezienia lek może uratować życie tysięcy ludzi i pomóc zachować zdrowie wielu ludzi. Ale od ponad 60 lat ASD jest oficjalnie używane tylko w weterynarii i dermatologii. Lek można kupić wyłącznie w aptekach weterynaryjnych. Partyjna nomenklatura i urzędnicy nie byli zainteresowani rewolucyjnymi zmianami w dziedzinie medycyny. Dlatego lek został sklasyfikowany, a po śmierci Dorogowa badania w tej dziedzinie zostały wstrzymane. SDA została skazana na zapomnienie. Dziś Olga Alekseevna, córka Dorogova, walczy o wprowadzenie ASD do funduszy oficjalnie zatwierdzonych na leczenie ludzi. Grupy entuzjastów nieformalnie stosują ASD w leczeniu i odnoszą sukcesy. ASD frakcja 2 może pomóc wielu ludziom, właściwości lecznicze tego leku mają ogromny potencjał i wymagają szczegółowych badań.

Co to jest ASD?

ASD jest produktem termicznego rozkładu surowców organicznych pochodzenia zwierzęcego. Preparat otrzymywany jest metodą sublimacji na sucho w wysokiej temperaturze. Surowcem jest mączka mięsno-kostna, odpady kostne i mięsne. W procesie sublimacji substancji pochodzenia organicznego pierwiastki rozkładają się na składniki o niskiej masie cząsteczkowej.

To nie przypadek, że lek ma podwójną nazwę: środek antyseptyczny. Nazwa zawiera istotę działania leku na organizm. Wyraźny efekt przeciwbakteryjny łączy się z funkcją adaptogenną. ASD nie jest odrzucany przez żywą komórkę, ponieważ odpowiada jej w swojej strukturze, przenika przez barierę łożyskową i tkankową, nie powoduje skutków ubocznych, przywraca poziom hormonów, normalizuje funkcjonowanie obwodowego układu nerwowego, zwiększa odporność organizmu na różne szkodliwe wpływy. Definicje, takie jak przygotowanie tkanki, stymulant biogenny, mają zastosowanie w przypadku ASD. Mówiąc o ASD frakcji 2, stosowaniu tego leku u ludzi, należy przede wszystkim zwrócić uwagę na jego główną unikalną właściwość: ASD nie jest odporny na żadne rodzaje drobnoustrojów, ale zwiększa mechanizmy obronne organizmu, które same radzą sobie z każdym drobnoustrojem. Właściwości immunomodulujące ASD wynikają z faktu, że lek łatwo włącza się do procesów metabolicznych organizmu człowieka, przywraca normalne funkcjonowanie komórek i zapewnia optymalne działanie wszystkich układów życiowych..

Szeroki zakres działania terapeutycznego pozwala na zastosowanie stymulatora antyseptycznego w chorobach o różnej etiologii. Są to astma, guzy hormonozależne, bezpłodność, egzema, łuszczyca i wiele innych chorób. Lek jest niedrogi i całkowicie nieszkodliwy dla organizmu, nie uzależnia. Tylko w jednym ASD frakcja 2 nie jest idealna - ma bardzo specyficzny zapach. Nie sposób pozbyć się leku z tego „aromatu”, wszystkie próby zakończyły się niepowodzeniem - dezodoryzowany stymulant antyseptyczny traci swoje właściwości aktywne. Jeśli chodzi o życie i zdrowie, można zaniedbać małe rzeczy, takie jak nieprzyjemny zapach leków. Zwykle ASD-2 przyjmuje się dosłownie z zaciśniętym nosem.

Lek zawiera: kwasy karboksylowe, węglowodory cykliczne i alifatyczne, pochodne amidów, związki z aktywną grupą sulfhydrylową, wodę.

Wygląd: ciecz od żółtej do ciemnoczerwonej (zwykle jasnożółta z brązowawym odcieniem).

Właściwości: wysoka rozpuszczalność w wodzie, ostry specyficzny zapach.

Lek jest przeznaczony do użytku zewnętrznego i wewnętrznego..
Frakcja ASD 3

Lek zawiera: kwasy karboksylowe, cykliczne i alifatyczne węglowodory, dialkilowe pochodne pirolu, alkilobenzeny i podstawione fenole, alifatyczne amidy i aminy, związki z aktywną grupą sulfhydrylową, wodę.

Wygląd: gęsta, oleista ciecz (kolor od ciemnobrązowego do czarnego).

Właściwości: wysoka rozpuszczalność w alkoholu, tłuszczach zwierzęcych i roślinnych, nierozpuszczalność w wodzie, ostry specyficzny zapach.

Lek jest przeznaczony wyłącznie do użytku zewnętrznego..
Efekt terapeutyczny

Lek ASD frakcja 2 jest najczęściej przyjmowany doustnie, w tym przypadku skutecznie aktywuje ośrodkowy i autonomiczny układ nerwowy, pobudza wydzielanie gruczołów pokarmowych, aktywność ruchową przewodu pokarmowego, zwiększa aktywność enzymów tkankowych i trawiennych, normalizuje proces trawienia, zwiększa odporność organizmu (odporność), normalizuje pracę wewnątrzkomórkową wymiana jonów.

Zewnętrzne stosowanie ASD-2 jest zalecane, jeśli konieczne jest pobudzenie pracy układu siateczkowo-śródbłonkowego, normalizacja trofizmu i przyspieszenie regeneracji uszkodzonej skóry i tkanek miękkich, przeprowadzenie antyseptycznego leczenia uszkodzonych tkanek i terapii przeciwzapalnej.

Zgodnie z GOST 12.1.007-76 ASD-3 należy do trzeciej klasy substancji niebezpiecznych (substancja średnio niebezpieczna) i jest stosowany tylko zewnętrznie. W zalecanych dawkach nie działa drażniąco, działa antyseptycznie, wspomaga regenerację uszkodzonych tkanek, stymuluje układ siateczkowo-śródbłonkowy..

Schemat przyjmowania frakcji 3 ASD na określone choroby:

Choroby grzybicze skóry. Umyj dotknięte obszary mydłem 2-3 razy dziennie, nasmaruj nierozcieńczonym roztworem ASD-3;
Choroby skóry (neurodermit, łuszczyca, owrzodzenia troficzne, egzema itp.). Kompresy z ASD-3 rozcieńczone w oleju roślinnym w stosunku 1:20. Wewnątrz ASD-2 1-2 ml na ½ szklanki wody, na pusty żołądek, 5 dni, przerwa 2-3 dni. W przypadku nawrotów choroby przeprowadza się powtórne leczenie.

ASD frakcja 2, zastosowanie u ludzi

Metodę leczenia ASD Fraction 2 opracował A.V. Dorogov.
Dawkowanie standardowe: 15-30 kropli ASD-2 w 50-100 ml schłodzonej przegotowanej wody lub mocnej herbaty, przyjmowane na pusty żołądek 2 razy dziennie 20-40 minut przed posiłkiem.

Schemat odbioru: przebieg przyjmowania leku - 5 dni, następnie 3-dniowa przerwa. Cykl powtarza się aż do całkowitego wyzdrowienia.

Schemat przyjmowania frakcji 2 ASD na określone choroby:

Choroby ginekologiczne. Frakcję ASD 2 doustnie zgodnie ze standardowym schematem, zmywaniem 1% roztworem wodnym do całkowitego wyzdrowienia;

Nadciśnienie. Schemat jest standardowy, ale powinieneś zacząć od 5 kropli. 2 razy dziennie, codziennie dodając pojedynczo, doprowadź do 20. Bierz, aż ciśnienie się unormuje;

Choroby zapalne oczu. 3 - 5 kropli 1/2 szklanki przegotowanej wody, przyjmowanej doustnie zgodnie ze schematem 5 dni po 3;
Stymuluje wzrost włosów. Wetrzyj 5% roztwór ASD-2 w skórę głowy;
Choroby wątroby, serca, układu nerwowego. ASD-2 doustnie zgodnie ze schematem: w ciągu 5 dni, 10 kropli. ½ szklanka przegotowanej wody, rozbić na 3 dni; następnie 5 dni po 15 kropli, przerwa 3 dni; 5 dni po 20 kropli, 3 dni przerwy; 5 dni po 25 kropli, 3 dni przerwy. Kurs należy prowadzić do momentu pojawienia się stabilnych pozytywnych wyników. W przypadku zaostrzenia choroby należy na chwilę odstawić. Wznów po ustąpieniu bólu;

Choroby nerek, dróg żółciowych. Standardowy schemat i dawkowanie.
Ból zęba. Nałóż wacik zwilżony frakcją ASD 2 na dotknięty obszar;
Impotencja. Doustnie 30-40 minut przed posiłkiem 3 - 5 kropli. na ½ szklanki przegotowanej wody, kurs 5 dni po 3;
Kaszel, katar. 2 razy dziennie po 1 ml ASD-2 na ½ szklanki przegotowanej wody;
Zapalenie okrężnicy, zapalenie żołądka. Dawkowanie i schemat są standardowe, ale lek należy przyjmować raz dziennie;
Drozd. 1% roztwór ASD-2 na zewnątrz;
Niemożność utrzymania moczu. 5 kropli na 150 ml schłodzonej przegotowanej wody, 5 dni, przerwa na 3 dni;
Dna, zapalenie węzłów chłonnych, reumatyzm. Doustnie 5 dni po 3 3-5 kroplach. na ½ szklanki przegotowanej wody okłady z ASD-2 na obolałe miejsca;

Zimno. Wdychanie - 1 łyżka. l. ASD-2 na litr przegotowanej wody;
Zapobieganie przeziębieniom. 1 ml ASD-2 na ½ szklanki wody;
Zapalenie korzonków nerwowych Na 1 szklankę wody, 1 łyżeczkę ASD-2, przyjmować 2 razy dziennie do wyzdrowienia;
Skurcze naczyniowe kończyn. „Skarpeta” wykonana z kilku warstw gazy. Zwilżyć 20% roztworem ASD-2. Krążenie krwi zostaje przywrócone po 4-5 miesiącach regularnych zabiegów;

Rzęsistkowica. Pojedyncze douching ASD-2. 60 kropli na 100 ml ciepłej przegotowanej wody;
Gruźlica płuc i innych narządów. Rano na czczo 1 raz dziennie, pół godziny przed posiłkiem. Zacznij od 5 kropli. ½ łyżki. gotowana woda. 5 dni po 3. Następnie 5 dni po 10 kropli, przerwa na 3 dni; 5 dni po 15 kropli, 3 dni przerwy; 5 dni po 20 kropli, 3 dni przerwy; Kurs trwa do 3 miesięcy;

Otyłość. 5 dni za 30-4 krople. szklanka przegotowanej wody, przerwa 5 dni; 10 kropli - 4 dni, 4 dni przerwy; 20 kropli 5 dni, przerwa 3-4 dni;

Choroby zapalne ucha. 20 kropli w szklance przegotowanej wody, doustnie. Pranie i okłady - miejscowo;
Wrzód żołądka, 12 wrzodów dwunastnicy. Standardowy schemat odbioru.

Pchać
Kup Armavirskaya http://vetblock.ru/p32580660-asd-fraktsiya.html
Śmierdzi mocno, rozcieńczam w wodzie 30 frakcji 60 wody, pić jest obrzydliwie, ale warto, nie lubi światła i wysokiej temperatury, po otwarciu nie dłużej niż 10 dni, używam wszystkiego, wtedy środek nie jest skuteczny, piję z przerwami, bo przedawkowanie też szkodzi 5 dni pijesz przerwa dzienna i tak dalej, aż poczujesz, że coś dzieje się w organizmie, nie dłużej niż 2 miesiące, po kursie przerwa na tydzień 2. Bierzemy strzykawkę, przebijamy dziąsło, pożądane jest, aby powietrze nie dostało się do szklanki wody za pomocą strzykawki i natychmiast piło.

Super środek można stosować jako sterylizator w kontakcie z dolnym, przez strzykawkę wsypać 20 rozcieńczonych kostek do tylnego otworu i nie będziecie się bać żadnych wirusów i chorób jak czosnek, ale silniejsza 5 - 6-krotnie cała infekcja natychmiast zniknie gdzieś.

Ktoś może uwierzyć, a niektórzy mogą nie wierzyć w efekt, ale został przetestowany na dużej liczbie osób, to pomaga..
Sprzedawane tylko jako towar dla zwierząt, w aptekach nie ma sklepów zoologicznych itp,

Inny Podział Zapalenia Trzustki